Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krajský šéf KDU-ČSL: Vrah Petry (†15) sváděl moji dceru

Autor: shp - 
18. května 2013
19:47

Je jedním z krutých vrahů nebohé Petry (†15). Tomáš (20) společně s Michalem (20) dívku škrtil a kopal do té doby, než zemřela. V Jihlavě je známá firma, údajně bral dlouho pervitin. Své zkušenosti s Tomášem má krajský šéf KDU-ČSL Jaromír Kalina. Podle jeho slov mu sváděl dceru.

Nový krajský šéf KDU-ČSL a sládek jihlavského pivovaru se rozepsal o jihlavské čtvrti, kde žije. „Bydlím v Bronxu,“ píše Jaromír Kalina o místu, kde žije mnoho Romů, informuje iDnes.cz. „Multikulturní obyvatelé a jejich problémy nastavují zrcadlo této společnosti,“ tvrdí Kalina.

Chtěl bych chodit s vaší dcerou

Ve stejném domě, kde žije Kalina, bydlel i jeden z vrahů mladé Petry (†15). Ten měl podle krajského šéfa KDU-ČSL spadeno na jeho dceru.  „Měl jsem možnost s ním několikrát mluvit. Dodnes mi zní v uších jeho věta: Vaše dcera je moc hezká holka, velmi se mi líbí, chtěl bych s ní chodit,“ prohlásil Kalina. V zápětí dodal: „Dej Bůh štěstí!“

Michal byl agresivní alkoholik

Druhého z vrahů, Michala, popsal jako mladíka, který měl problémy s agresivitou a alkoholem. „Byl hrdina za zavřenými dveřmi. Startovací impulz alkohol spolehlivě fungoval při demonstraci arogance. Částečně jako výkřik zoufalství, většinou jako projev primitivismu a lidské nesnášenlivosti a malosti, zcela postrádající úctu k jiným lidem,“ popsal vraha Kalina.

beataparri ( 19. května 2013 15:03 )

Ahoj, prave se mezi lidma siri novinka, jak vydelat penize na netu. Najdete to na - Prozrazeno.WZ.cz - Ja si takto vydelavam uz asi mesic a jsem spokojena. Bylo by ale dobre se na to podivat rychle, protoze to uz brzy nebude mozne!

nojasne ( 19. května 2013 11:14 )

A proč nám to tu ten pánbíčkár vypráví ? To si jako myslí, že ho kvůli tomu bude někdo volit nebo co ? Pokud je to pravda, tak ať se doma v koutě modlí za to, že si s jeho dcerou ten úchyl nepohazoval skrz okno a nevotravuje. Co dělal, když známé firmy běhali po Jihlavě, chlastali a fetovali ? Kolik návrhů na zlepšení bezpečnosti ve městě předložil ? Nebo má rovnou celostátní řešení a aspiruje na budoucího ministra vnitra ? Jenom se pokouší honit laciné body na cizí tragédii.

kalnormin1 ( 19. května 2013 10:00 )

Jiná pohádka by tam nebyla ? Odkdy píše kluk fotrovi, že by mu rád šmiknul dceru ? Zase jeden z těch KDU-ČSL vypravěčů, který se snaží za každou cenu zviditelnit. Jak ubohé ......

horstfuxteleshop ( 19. května 2013 08:46 )

souhlas, haizla sejmout a jeho rodičum vypíchat oči

vera51 ( 19. května 2013 08:22 )

Ja byt matka te divky tak uz ho davno sejmu hajzla jednoho.Stejne by me uz nebavilo zit.Hajzl se zucastni vrazdy a zije na svobode kde ho potkava rodina zavrazdene.No to mi hlava nebere , paneboze kde to zijem.

Zobrazit celou diskusi