Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vrah měl na uších sluchátka, aby neslyšel křik Petry (†15)! Nebohou dívku dnes pohřbí

Autor: shp - 
10. dubna 2013
05:01

Byl to on, kdo poradil Michalovi (20), aby zraněnou a trpící Petru (†15) zabili. Sám Tomáš (20) ale při vraždě Tomáš (20) nedokázal vydržet její křik, a tak si nasadil na uši sluchátka a naplno pustil hudbu. Nebohou dívku dnes v Jihlavě pohřbí.

Michal se potkal s Petrou na diskotéce, dívce se líbil, a tak ji pozval k sobě domů. V jeho bytě se začali oddávat sexuálním radovánkám, ale Petře se to přestalo líbit. Když chtěla přestat, Michal se nenechal odbýt. Řekla mu, že zavolá policisty a řekne jim, že ji znásilnil. To ho rozzuřilo v opilosti natolik, že dívku chytil zezadu mezi nohama a vyhodil ji z okna.

Tomáš rozhodl, že dívku zabijí

Martyrium Petry ale nebylo u konce. Dívka totiž pád ze čtrnácti metrů na betonovou dlažbu přežila. Michal ji tak vynesl zpátky do bytu, odkud zavolal kamarádům Tomášovi a Jakubovi, aby mu přišli s jeho problémem pomoci. Když dorazili do bytu, nenapadlo Tomáše nic horšího než dívku zabít.

Neunesl Petřin křik

Petru začali Tomáš a Michal škrtit a dupat po ní, zatímco Jakub hrůznému činu přihlížel. Petra ale křičela bolestí, což Tomáš nedokázal snést a nasadil si sluchátka, do kterých si pustil nahlas hudbu, aby neslyšel její sténání. Když dívku zabili, vynesl její tělo Jakub do kontejneru.

Dívku dnes pohřbí

Matka Michala včera vyjádřila zoufalost nad hrůzným činem syna: „Nikdy si to nepřestanu vyčítat,“ napsala Blesk.cz. Dívku dnes pohřbí v 10 hodin v Krematoriu Jihlava-Lesnov. Její rodiče jsou v natolik špatné sociální situaci, že si museli na její pohřeb půjčit peníze od známých a přátel...

hartmanice ( 29. května 2013 01:41 )

Znovu a znovu mě chytá hrůza co to dnes vyrůstá za pakáž.Naprosto nemilosrdní, bezcitní chodící monstra.Normálně by už nežili, ale společnost v Evropě takovéto zrůdy nechá žít bez toho, aby zde byla nějaká přirozená selekce.Neměl bych nejmenší výčitku vpálit takovéto mladé bestii kulku do palice, a to přesto, že jsem již středního věku.

zavistivec ( 17. dubna 2013 19:42 )

Sosedé nic neslyšeli? Kdyby zaštěkal pes v bytě už by to hlásili.

qwerty1805 ( 10. dubna 2013 19:28 )

jo a mohhla žít ale to je neomlouvá nejsem gay ale řezal bych mu ho po centimetrech.

honzina ( 10. dubna 2013 16:50 )

adri3 ( 10. dubna 2013 12:36 )

za to, že tvé seschlé přirození už nikdo nechce, tak za to se nezlob na mě. já vím že to je lepší muchlovat se s někym jiným, než sám ze sebou, ale to všechno vodnééés čas, viď

Zobrazit celou diskusi