Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno 22°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jakub (18) má strach z pomsty: „Uklízeče“ mrtvoly Petry (†15) chrání policie

Autor: Jiří Čada - 
7. dubna 2013
05:02

Nadmíru ostražitě si policie hlídá Jakuba D. (18), mladíka, který pomáhal odklidit tělo brutálně zavražděné Petry V. (†15) a jeho nejbližší. Právě proti nim se totiž obrátila zloba celé Jihlavy.

Jak by také ne. Zatímco oba jeho starší kumpáni, kteří jsou obviněni z vraždy dívky, se „skrývají“ ve vězení, Jakub je na svobodě a jeho rodina žije stále v Jihlavě.

O tom, že policie si svého korunního svědka pečlivě střeží, se přesvědčil i redaktor Nedělního Blesku, který se vypravil do domu, kde nyní Jakub žije. Přes zavřené dveře pouze žádal, zda by se mladík a jeho nejbližší nechtěli k celé tragické situaci vyjádřit.

„Nemám zájem,“ ozvalo se stručně zpoza bytových dveří. V tu chvíli redaktor Nedělního Blesku netušil, že Jakubova rodina si na pomoc přivolala policisty.

O pár minut později k domu s rozsvícenými majáky dorazila první policejní hlídka. O chvíli později pak přijel i druhý hlídkový vůz.

Osudná noc Petry

Petra V. navštívila 15. března jihlavskou diskotéku Ponorka, kde byli také Michal K. a Tomáš Z. (oba 20). Po diskotéce zašla Petra do bytu Michala K., odkud byla vyhozena z okna. Oba mladící ještě živou dívku odtáhli do bytu, kde byla zavražděna. Při odklízení těla, které skončilo v kontejneru, jim ještě pomáhal Jakub D. (18).

Více o rodině Jakuba přinese pondělní Blesk

minaaa ( 12. dubna 2013 16:13 )

A proč tenhle *** je na svobodě, měl by sedět stejně jak ty 2 a prožívat peklo. Proč já paltim daně...?? Jo na to, aby policajti chránili odpornýho vraha. Ať si jde taky sednout. Všichni 3 by měli dostat stejný tresty a to ty nejtvrdší bez vyjímky....

hofihofi ( 8. dubna 2013 13:38 )

A ty ten největší nadavac, nic neznáš a pro pravdu se vztekas a nic nerikas, proste to tak je kdyby ses po... nebude po tvem kokokodak a nadávej si jak chces.

hofihofi ( 7. dubna 2013 18:11 )

A co ještě umis?

hofihofi ( 7. dubna 2013 18:11 )

Ale rikal mily pitomecku.

peterwilliams ( 7. dubna 2013 17:29 )

jdi do hajzlu blbce hofihovno

Zobrazit celou diskusi