Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Čínská školačka (13): Žárlila na kamarádku, a tak jí uřízla nůžkami hlavu!

Školačka zabila svou spolužačku a rozsekala ji nůžkami
Školačka zabila svou spolužačku a rozsekala ji nůžkami  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: shp, ČTK - 
10. května 2013
23:10

Je jí teprve třináct let, ale už byla shledána vinnou z vraždy! Čínská školačka rozsekala svou kamarádku, protože na ni žárlila, že je hezčí. Obě přitom chodily do šesté třídy základní školy!

Dívka identifikovaná jen rodovým jménem Čchin zabila kamarádku Čchou v loňském roce v provincii Kuang-si na jihu Číny. Dívky prý byly dobré kamarádky, ale postupem času Čchin čím dál tím víc žárlila na to, že Čchou je hezčí a ve třídě oblíbenější.

Čchou se Čchin posmívala kvůli váze

Čchou si rovněž občas neodpustila poznámky na adresu Čchinina vzhledu a váhy. „Obě měly dobré známky. Čchin ale chybělo sebevědomí. Není ošklivá, jen trochu boubelatá. Čchou byla vysoká a štíhlá,“ vypověděla ředitelka školy. Zločin se odehrál v dubnu 2012, kdy se dívky společně dívaly na televizi v domě Čchininých rodičů.

Rozřezala ji nůžkami a lahví od piva

 Čchin se na kamarádku rozzlobila a uhodila ji stoličkou. Ze strachu, že na ni bude žalovat, použila několik dalších předmětů včetně lahve od piva a nůžek, aby ji zabila. Pak jí uřízla hlavu a paže a nastrkala je do igelitových pytlů, než umyla všechny stopy krve na místě činu. Jako nezletilá byla odsouzena ke třem letům v nápravném zařízení, zatímco její rodiče musí rodině oběti vyplatit odškodnění asi 350 tisíc Kč.

peterwilliams ( 11. května 2013 05:35 )

 cinanky jsou vsechny osklive...

Zobrazit celou diskusi