Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Školačku (†12) sexuálně napadl a zabil přítel (37) její babičky: Dostal doživotí

Autor: simao, ČTK - 
14. května 2013
23:30

V jednom to připomíná děsivou vraždu Petry V. (15) v Jihlavě. I tady vrah pomáhal s pátráním po ztracené školačce. Policisté, rodina, známí i dobrovolníci prohledávali široké okolí jejího domu, nakonec ji však našli mrtvou. Zabil ji přítel její babičky, který na sobě během pátrání nosil tričko s jejím portrétem a celé Anglii lhal do očí.

Školačka Tia Sharp (†12) zmizela loni v srpnu. Bylo po ní vyhlášeno rozsáhlé pátrání a všichni doufali, že jí najdou živou. Její tělo však bylo nakonec objeveno v domě její babičky, který předtím policie nejméně třikrát prohledala.

Mrtvolu policisté našli ukrytou v odpadkových pytlích na dvoře domu v New Addingtonu jižně od Londýna. A obviněn z vraždy byl nakonec babiččin mladý přítel.

Stuart Hazell (37) přitom během pátrání tvrdil, že netuší, kam dvanáctiletá Tia zmizela. Ještě den před jejím nalezením se nechal slyšet, že sám by dívce ublížit nemohl - měl ji totiž moc rád.

Jenže podle vyšetřovatelů balamutil v ostře sledované kauze celou Anglii. Tiu prý napadl a zabil, údajně se sexuálním podtextem. Vinu sice nejdříve popíral, v pondělí se však přiznal. Během dnešního šestého dne procesu pak byl v britské metropoli odsouzen k doživotnímu trestu s možností podmínečného propuštění nejdříve po 38 letech.

nyxx ( 15. května 2013 13:15 )

Ano píše z jachty, píše česky(i když s hrubkama ) a nadává ostatním do Čechů,úplnej vypatlanec. Mě se líbí, jak si taková hovada snaží zvednout v podobných diskusích v Česku sebevědomí. Naprostá ubohost, zřejmě nejsou gramaticky na výši, aby mohli příspívat v cizině, ale tady dělají chytrý.

kdoasi ( 15. května 2013 12:50 )

kdoasi ( 15. května 2013 12:49 )

Zato ty budeš asi krasavice inteligentní

kdoasi ( 15. května 2013 12:48 )

buban ( 15. května 2013 11:51 )

Fakt me bavi diskuteri, kteri se camraji tim, ze neziji v Cesku-a pritom do vseho vidi a na vsechno maji recept. No a samozrejme v zahranici ziji na velmi vysoke urovni(umyvacek nadobi a pod.), vlastne pisi do ceskych diskuzi ze svych jachet, kterymi brazdi more a oceany.

Zobrazit celou diskusi