Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka umučené Petry (†15) je na dně: Přišla o práci! A na hřbitov za dcerou nemá sílu jít

Autor: simao, INT - 
16. května 2013
13:04

Ze dne na den se jim život změnil v noční můru. Dceru Petru V. (†15) brutálně zavraždili, a tak není divu, že se matka Marta zhroutila. Kvůli tomu přišla prý i o práci. Otec školačky Jaroslav pak dodává, že se se situací snaží vyrovnat, jak se jen dá. A čekají na soud s vrahy. Na hřbitov však za Petrou nechodí. Bolest je příliš čerstvá.

"Snažím se to snášet, nic jinýho nám nezbývá," řekl otec Jaroslav serveru tn.cz k vraždě dcery Petry V., kterou v jihlavském bytě nejdřív Michal K. vyhodil z okna, aby ji pak spolu se svým kamarádem Tomášem Z. dotáhl zpátky do domu a umučil k smrti.

Oba mladíci sedí ve vazbě. Na svobodě je pouze korunní svědek případu Jakub, který pomáhal s odklízením těla Petry.

Petřina rodina je přitom na dně. Sbírka kamarádů a lidí z Jihlavska pomohla zaplatit pohřeb, jenže rodina přišla o důležitý příjem - Petřina matka Marta se totiž po drastické smrti dcery zhroutila a přišla o práci.

Otec Jaroslav nyní jen smutně dodává: "Čekáme na soud a tím to skončilo. Jiná cesta nevede. Už nám jí stejně nevrátí..." Rodiče zatím nesebrali ani sílu, aby se za Petrou vydali na hřbitov do Branišova. Stále jsou zde květiny a věnce z pohřbu. Přežít své dítě je zkrátka pro rodiče to nejhorší. A když navíc dcera přijde o život rukou brutálního vraha...   

Video  Pohřeb zavražděné Petry byl plný emocí  - Jan Jedlička
Video se připravuje ...

123automobil ( 21. května 2013 16:44 )

přesně,to codnes dělají a jak se chovají mladí je hrozné,ta generace která vyrostla po tzv.revoluci je to děs a hruza,hulvátství,zlo a necitelnost kdo a jak to proboha vychováva!!!!

ivik1 ( 18. května 2013 21:12 )

Není nic jednoduššího než kritizovat druhého, v této tragické události potřebují spíše rodiče podporu a pochopení. Musí to být pro ně hrozné. Je mi jich líto a té patnáctileté holčiny také. Strašná, smutná, bolestivá tragédie.

scaramonte ( 18. května 2013 10:54 )

To je známý fakt. Po světáči proto budou všichni ti tvůrci, prodejci a tvrdí konzumenti těchto sraček před popravou mučeni ...

frauvogelrauch ( 18. května 2013 09:56 )

Víte prd, co, kde a jak matka dělala. Článek o ničem, bez detailů, ale zdejší "elita" má aspoň co řešit a Blesku kliknutí vydělavájí peníze. O tom to je. Hodně peněz za málo muziky. Ale národ se baví. Ano, baví i na těchto smutných věcech. A je vedlejší, co je to za rodinu, kde jsou příčiny. Důsledky už nikdo nezmění. Co se místo plků zde podívat, kde máme své děti, co dělají?

dobrotka ( 18. května 2013 03:14 )

Nadavat matce, ktere zavrazdili dite, do socek, muze jenom naprosty hlupak

Zobrazit celou diskusi