Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka (24) porodila dítě do záchodu: Utopilo se v něm!

Matka (24) dítě porodila na záchodě a nechala ho tam zemřít
Matka (24) dítě porodila na záchodě a nechala ho tam zemřít  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: ČTK, shp - 
6. května 2013
12:50

Dítě porodila v otřesných podmínkách na toaletě přímo do záchodové mísy. Miminko, které bylo zdravé a životaschopné, nemělo šanci na přežití a utopilo se. Policie nyní krkavčí matku z Mšeckých Žehrovicích na Rakovnicku, která je údajně mentálně zaostalá, obvinila z vraždy.

Podle dřívějších informací je však žena údajně mentálně zaostalejší, jejím chováním se zabývali psychologové a psychiatři. Ve Středočeském kraji se letos zatím stalo osm případů vražd a kriminalisté všechny objasnili.

Matku stíhají na svobodě

Policisté případ řešili od 26. ledna, kdy je k porodu přivolali záchranáři. Žena dítě porodila do záchodu a utopilo se. Podle policejní mluvčí Soni Budské se při vyšetřování ukázalo, že dítě bylo po narození životaschopné a matka se mu nesnažila pomoci. „Kriminalisté trestní stíhání dvaačtyřicetileté ženy zahájili 15. dubna. Stíhána je na svobodě,“ dodala Budská. Bližší informace policie kvůli citlivosti případu nezveřejnila

nejkaaaa ( 7. května 2013 08:47 )

Těžké a smutné..myslím že odpověd je jasná, nemůžete soudit někoho kdo je mentálně nezpůsobilý, takže krotte emoce

krejzinka ( 6. května 2013 18:34 )

Každé dítě má právo na život a nikdo naopak nemá právo mu ho vzít! Mohlo být naprosto zdravé a kdyby skončilo v ústavu a dostala ho nějaká milující rodina tak by nemělo pěkný život??? Ale jděte..!!!

franckajagrova ( 6. května 2013 15:32 )

Je jí 42 let,Blesk to zase zvoral !

iribr ( 6. května 2013 15:11 )

no tak hlavne ze vy mate hezky zivot a nikdo tenkrat nerozhodoval o tom, jestli ma cenu vas nechat zit nebo utopit jako kote.

ejvm1712 ( 6. května 2013 15:08 )

Novorozeně by asi stejně nemělo pěkný život. Mentálně zaostalá žena by se nedokázala postarat a tak by stejně zkončilo v ústavu. Možná i ono by nebylo normální. Kdo ví kdo byl otec a zda byl či nebyl zdraví. Adopce v tomto případě by byla problém.

Zobrazit celou diskusi