Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Janouškův právník: Kmotr skoro zemřel! Má 52 stehů a vypadá šíleně

Autor: simao, INT - 
6. března 2013
12:09

Kmotr Roman Janoušek (43) prý stál jednou nohou v hrobě. Takhle dramaticky popisuje situaci kolem lobbistova zranění jeho advokát, který tvrdí, že Janoušek málem zemřel.

Zatímco se Roman Janoušek regeneruje v domácím prostředí své pražské vily, jeho právník Vít Široký se rozpovídal o okolnostech kmotrova zranění, které ho dohnalo až na operační stůl.

"Říkal, že se před rokem uhodil někde na lodi, ale nevěnoval tomu pozornost," řekl advokát Právu. "Až teď někde ztratil rovnováhu na schodech, udělalo se mu nevolno a manželka ho odvezla do nemocnice. Kdyby ho odvezla o hodinu později, bylo by možná už pozdě."

Janoušek podstoupil zákrok v Ústřední vojenské nemocnici v Praze-Střešovicích. "Bylo to hodně komplikované, víc, než jsem původně uvažoval. Těch 52 stehů, které se mu táhnou od čela až na temeno hlavy, vypadá to úplně šíleně," dodal Široký, který již byl Janouška navštívit,

Druhá strana mince je však taková, že Janoušek stále čelí obvinění z těžkého ublížení na zdraví a dokonce i pokusu o vraždu, když loni srazil vietnamskou chodkyni.

mirkazam ( 6. března 2013 17:13 )

To je ale smůly kopec.Že to propuklo zrovna teď. To si nebude moci přečíst ani předvolání,a možná ztratí i paměť. A zrovna když měl jít do chládku.Chudák,ale má dobré rádce jak je vidno...

avion ( 6. března 2013 17:10 )

To mu na to soudci skočí, to je neuvěřitelné, co všechno jde za peníze koupit!!!!

satanklaus ( 6. března 2013 16:54 )

Z čeho usuzuješ, že hlavu oholenou nemá? Z tý jediný mizerný fotky po operaci, která je tak rozmazaná, že se sice dá pochybovat, jestli to je či neni Janoušek, ale osoba na fotce evidentně hlavu oholenou má? Pokud skutečně pracuješ na neurochirurgii, měl bys vědět, že způsob pooperačního léčení a rehabilitace je odvozen nejen od rozsahu operace, ale i od toho, které místo mozku bylo postiženo nebo poraněno. Můj letitý přítel, po dost podobné operaci, jakou podle popisu prodělal Janoušek, byl do týdne na nohách. Moje sestřenice, po zdánlivě menší operaci, tři neděle v umělěm spánku.

renda01 ( 6. března 2013 16:50 )

liba1 ( 6. března 2013 16:41 )

Nechce se mi věřit , že je Janoušek tak naivní a myslí si ,že mu skočíme na ty jeho bludy..... Jen ať si jde pěkně sednout do chládečku

Zobrazit celou diskusi