Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Školák vypadl v Krupce během vyučování z okna!

V areálu Biskupského gymnázia a základní školy v Krupce na Teplicku vypadl z okna školák!
V areálu Biskupského gymnázia a základní školy v Krupce na Teplicku vypadl z okna školák!  (Autor: Foto Blesk - Helena Lacinová)
Autor: simao, lac, ČTK - 
11. října 2012
11:26

K velké tragédii došlo během vyučování ve škole v Krupce na Teplicku. Žák sedmé třídy zde vypadl z okna, těžce zraněného ho převezli do nemocnice.

Pouhý den poté, co se k sebevraždě odhodlal jedenáctiletý Tomáš z Prahy, došlo k další tragédii.

Z okna biskupské základní školy a gymnázia v Krupce na Teplicku zatím z neznámých důvodů vypadl další školák, podle zdroje Blesku údajně žák (14) ze sedmé třídy. S těžkými zraněními byl vrtulníkem dopraven do ústecké nemocnice.

Blesku událost potvrdil mluvčí Krajské zdravotní a. s. Jiří Vondra: "Chlapec je mimo ohrožení života, leží na jednotce intenzivní péče." Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování a věku školáka však další podrobnosti neuvedl. 

Škola se obrnila mlčením, ředitelka Jana Pucharová však ČTK prozradila: "Stalo se to, ale nemůžu říct víc, jsme vázání vůči rodině. Vylučujeme pochybení ze strany školy."

Neštěstí se stalo ve čtvrtek ráno, policie prý přijala oznámení před devátou hodinou. "Z okna ve druhém poschodí střední školy v Krupce vypadl jeden z žáků. Příčiny a okolnosti pádu jsou předmětem vyšetřování. Účast cizí osoby ale byla předběžně vyloučena," sdělil k případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podle zatím neověřených informací se v Krupce spekuluje o tom, že chlapec psychicky neunesl současnou životní situaci a jeho pádu (nebo možná skoku) předcházela návštěva matky ve škole, napsal teplický Deník.

lucikivanisko ( 11. října 2012 17:06 )

Je to strašné co se stalo. Sama jsem do této školy. Snad bude chlapec v pořádku. . Je hrozné vědět, že ve vaší škole nějaký chlapec skočil z okna .

drakoska11 ( 11. října 2012 16:51 )

A to jste si ani s dovolením učitele nesměli dovít na WC ? My jo..

vykutalena.vdova ( 11. října 2012 16:47 )

Tebe měli už dávno cikáni prodat Vietnamcům na gyros...

londynskypes ( 11. října 2012 15:02 )

jojo ucitel ho mel pretahnou rakoskou

naidka ( 11. října 2012 14:30 )

kdoví, co v tom je - škola mlčí, jestli na tom nemají svou vinu. Ale těch pádů z oken je v poslední době nějak moc.

Zobrazit celou diskusi