Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Rodina Dáši, která vyskočila z 5. patra: Poprvé navštívili byt hrůzy

Autor: cas.sk, mok - 
12. října 2012
16:00

Zatímco šestadvacetiletá Dáša z Košic stále bojuje v nemocnici o život, její rodina se ve čtvrtek poprvé podívala na místo, kde se jejich dcerka rozhodla ke skoku z pátého patra. "Chybí nám," říká zdrcená maminka.

Chvíle hrůzy prožívala šestadvacetiletá Dáša z Košic, když v jejich domě vypukl požár. Ze zoufalství si sedla na parapet ve svém bytě a rozhodla se skočit z pátého patra. Ačkoliv jí doktoři dokázali po dopadu oživit, stále leží v nemocnici a bojuje o život.

Rodina je zdrcená. Ve čtvrtek totiž její rodiče a bratr-dvojče navštívili byt, ve kterém mohla Dáša uhořet. "Nevíme, co je nového. Chybí nám, bojuje o život," svěřila Dášina matka se slzami v očích serveru cas.sk. "Zatím ani nevíme, co se během požáru stalo," řekl její bratr.

Dáša momentálně leží v nemocnici, kde ji lékaři uvedli do umělého spánku. Na životě ji ohrožuje zranění hlavy a hrudníku.

Do nemocnice převezli i Josefa (84), u kterého požár vznikl. Zdravotně už je na tom ale dobře.

Co požár způsobilo se neví. Zatím je ale možné, že příčinou mohl být zkrat v technickém zařízení. Policie případ stále vyšetřuje. "Probíhá trestní stíhání ve věci trestného činu všeobecného ohrožení," říká bratislavská policejní mluvčí Tatiana Kurucová. 

petravilimeckova ( 12. října 2012 19:46 )

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od srpna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.Cervena-Cerna.cz

naidka ( 12. října 2012 16:58 )

Jo, oheň je sfiňa. Nezapomenu, jak zhruba před třemi lety v naší ulici hořelo, jak mě vzbudilo praskání a hučení velkého požáru, strašný pocit a chudáci lidi, kterých se to bezprostředně týká.

Zobrazit celou diskusi