Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Manžel devět let týral ženu, bosá utekla na policii

Muž ženu bil a vláčel po zemi, bosá pak utekla na policii
 (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: Ladislav Leimer - 
14. srpna 2012
10:15

Devět let snášela 45letá žena ze Zlínska psychické týrání svého muže (40). Ve vyhrocených situacích jí neváhal ani fackovat a bít. Vše vygradovalo brutálním sobotním útokem, po kterém nahá a bosá žena přišla na policejní stanici ve Vizovicích.

Při výslechu žena, která je cizinkou, vypověděla, že jí muž celé roky ponižuje. Neváhal ji prý ani uhodit. Tahal ji za vlasy a vláčel po zemi. Donutil jí i přetrhat kontakty s vlastní rodinou, aby na něm byla závislá.

Na 10 dní vykázán z bytu

 „V sobotu před půlnocí se bosá pětačtyřicetiletá žena objevila na obvodním oddělení, aby nahlásila, že ji napadá vlastní muž. Z výslechu ženy i dalších svědků vyplynulo, že muž ji neustále nadává a ponižuje. Navíc občas přidá fyzické tresty,“ řekla mluvčí zlínské policie Jana Macalíková. Policisté agresora vykázali z domácnosti. „Nyní má žena díky zásahu policistů z Vizovic deset dnů na to, aby se o sebe postarala a obnovila spojení s rodiči,“ řekla policejní mluvčí. Policie také podá návrh na jeho potrestání v rámci přestupkového řízení.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

vrtajzub ( 14. srpna 2012 12:23 )

Mal si zobrať mňa, utekal by on bosý na políciu idiot ! Nechala sa 9 rokov mlátiť ? Neuveriteľné !

Zobrazit celou diskusi