Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tyran českého původu si zotročil manželku: Držel ji v poutech a pálil žehličkou!

Na téhle farmě docházelo podle agentura AP k děsivému mučení: Američan českého původu zde surově týral svou manželku
Na téhle farmě docházelo podle agentura AP k děsivému mučení: Američan českého původu zde surově týral svou manželku  (Autor: Archiv Blesku, ČTK)
Autor: Jaroslav Šimáček, ČTK - 
12. července 2012
09:07

Surově manželku bil i za pomocí zemědělského nářadí, pálil jí žehličkou, držel jí doma v poutech a to i v době, kdy rodila. Americká média jsou v šoku! Brutálnímu týrání byla na odlehlé farmě v Západní Virginii vystavena manželka (43) šíleného Američana (37), který je podle agentury AP původem z někdejšího Československa.

Otřesný případ domácího násilí přetřásají nyní americká média. A týká se údajně tak trochu i Česka. Jeho hlavním aktérem je Peter Lizon (37), muž, který se dle agentury AP narodil v tehdejším Československu. Slovenská média uvádějí jméno údajného emigranta v podobě Peter Lizoň.

Je podezřelý ze zvlášť brutálního zacházení se svou americkou manželkou Stephanií (43). Svou družku údajně pálil žehličkou či rozžhavenou pánví na zádech i prsou. Nazýval ji prý otrokem a musela před ním pokleknout pokaždé, když přišla do místnosti.

Týrání na farmě v Západní Virginii probíhalo prý pěknou řádku let. Šílenec držel svou manželku doma v poutech, a to i v momentě, kdy rodila. Jedno z dětí se při domácím porodu narodilo podle matky mrtvé a proto ho zahrabali nedaleko farmy. Druhé dítě, teprve roční chlapeček, přežilo, podle amerických médiích je však jeho stav zubožený - a je na něm především patrné, že se mu nikdy nedostalo jakékoliv lékařské péče.

ZNÁTE RODINU TYRANA, CO POCHÁZÍ Z ČESKOSLOVENSKA? OZVĚTE SE NA TIP@BLESK.CZ NEBO NA 724 014 586

Manželce se však nakonec od údajného tyrana podařilo se štěstím utéct při jedné z ojedinělých vyjížděk mimo domov - nákupu v obchodním centru. Uchýlila se do azylového domu a o údajných hrůzách se svěřila své nové spolubydlící. Jeden ze svědků ji popsal jako vychrtlou, špinavou ženu, se samými modřinami, jizvami (nejen) na zápěstích a kotnících a popáleninami, jak píše server Huffingotnpost.com.

Petera pak zatkla policie ve středu a v pátek by měl stanout před soudem. Zástupce šerifa z Jackson County Tony Boggs to označil za jeden z nejhorších případů, které kdy viděl: "Zjevně to přesahuje kategorii zneužívání a špatného zacházení a je něčím, co bych nazval mučením. Její zranění jsou vážnější, než z nějakého strčení. Byla tak trýzněna, že se jedná o zotročování a mučení," potvrdil Boggs.

chloeee ( 14. července 2012 06:43 )

Vskutku hodnotny komentar!

kacota ( 13. července 2012 00:13 )

Kroměříž nad Hronom neexistuje. Zato cigán z Kroměříža - foter Rytmusa, ktorý utiekol do Rakúska a dnes vyspevuje v Innsbrucku ano. Vrbovský potom žil s dedom a mamou v Přerove a až potom sa ona odsťahovala do Piešťan.. Chápem, že tvoje argumenty o Riťmusovi a Gambo neprebijem, ani sa nesnažím lebo sú mi tí dvaja totálne ukradnutí, ale načo prudiť od veci ?? http://skola.romea.cz/cs/osobnosti/hudba/rytmus-som-cigan-vyzeram-dobre-a-robim-co-ma-bavi/

ovadmoucha ( 12. července 2012 22:17 )

To se okoli nevšimlo co se děje?Jinak ten čechoameričan patří do blázince, Ale 10 let to je trochu mnoho, zase to amíci zveličili, že jí týral, to už by ani nežila.Ten si tam ve vězení užije, není to jako u nás!!!

kacota ( 12. července 2012 21:35 )

A čo je na tom dôležité, kde sa narodil ? Píšu že pochádza z Československa a to je pravda. Že sa narodil v Bratislave by nemuselo nič znamenať aj ked v tomto prípade ano, chodil tam do školy ako píšete. Rytmus sa napríklad narodil v Kroměříži..Tak prečo mu nadávajú slovenských cigánov - to nechápem

kacota ( 12. července 2012 21:28 )

Pre mňa to mohol byť aj Marťan, celý komentár som totiž nemyslela vážne

Zobrazit celou diskusi