Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sadista Lizoň, který mučil svou manželku: Vždycky byl jiný, tvrdí spolužačka

Gabriela Drobová chodila s Lizoněm na gymnázium. Podle ní tam sadistické sklony neprojevoval
Gabriela Drobová chodila s Lizoněm na gymnázium. Podle ní tam sadistické sklony neprojevoval  (Autor: ČTK, čas.sk)
Autor: INT, ljšk - 
13. července 2012
22:30

Brutální sadista Peter Lizoň šokoval Ameriku, když se ukázalo, že ve svém domě 10 let týral svou manželku, lámal jí nohy a způsobil jí potrat. Deníku Nový Čas se podařilo vypátrat jeho spolužáky a poodhalit tak část jeho minulosti.

Peter Lizoň (38 ), který podle americké policie deset let mučil a zotročoval svou manželku Stephanie v Západní Virginii, chodil do školy v Bratislavě. Deníku Nový Čas se podařilo vypátrat několik jeho spolužáků.

„Byl to můj spolužák z gymnázia. Byl vždy výstřední a jiný než všichni ostatní, ale nikdy jsme na něm neviděli nic opravdu výjimečného. Vždy máte ve třídě takové, kteří vzbuzují pozornost, všichni profesoři vědí, že to jsou ti problematičtí žáci, ale nebylo to nic výjimečného,“ zavzpomínala Gabriela Drobová, která byla také jeho spolužačkou.

Podle ní byl průměrný žák, který v některých předmětech vynikal, v jiných byl horší. To, co se o Lizoňovi dočetla, ji šokovalo. „Musím říct, že mě to velmi překvapilo, co jsem si o něm přečetla na internetu. Vůbec bych to do něj neřekla,“ zdůraznila.

V tomto domě v Západní Virginii týral Lizoň svou ženu V tomto domě v Západní Virginii týral Lizoň svou ženu | ČTK

Lizoň se podle ní už v 18 letech oženil se spolužačkou a spolu odešli do Ameriky. „Dozvěděla jsem se o ní až teď na srazu. Pak se s ním rozvedla a vdala se za nějakého Američana,“ uzavřela. To, že se on znovu oženil, netušila.

londynskypes ( 14. července 2012 13:58 )

byli to fetaci ..

jana999 ( 14. července 2012 13:21 )

číst dnes můžete co chcete jedni říkají tak a druhý onak, na studiích v austrálii jsem měla profesora, který ji kouřil a byla s ním psina, pak jsem tam potkala čecha, který ji šnupal z nějaké lahve a když ty účinky přestaly fungovat, tak to byl takový blbec, že se s ním nedalo vůbec mluvit a bylo lepší mu jít s cesty. když si to zase našnupal, tak byl zase normální, takže mozek to narušuje

bersimalinecka ( 14. července 2012 12:56 )

ale marjánou to začíná,však?A nepoučovat,nemusím chodit na nějaké vaše odkazy,vidím tady toho kolem sebe v reálu až až!

anti.impy ( 14. července 2012 11:34 )

vážená paní, lidé užívající marihuanu rozhodně nejsou žádné fetky. Zkuste používat mozek a něco si o tom přečtěte, třeba zde: http://konoptikum.cz/articles/2012/06/cannabis_alkohol_k29_s6.php omezenost takových lidí jako jste vy tak bohužel akorát pomáhá aktuální situaci, kdy jsou cigarety, alkohol nebo třeba kofein legální a konopí není. Doporučuji Vám si přečíst někdy něco jiného než tento bulvární plátek

bersimalinecka ( 14. července 2012 05:19 )

někde jsem se dočetla,že Lizon byl v roce 2004 potrestán30hodinami veřejnoprospěšných prací a několika sty dolary pokuty za to,že strhával plakáty Bushe a Cheneyho a ta mučená dostala 40hod vpp za to že u toho hlídala a pak ještě měla nějaký trest za to že měla marihuanu.Takže fetky,co víc dodat....

Zobrazit celou diskusi