Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dvě dcery matka zahrnovala láskou. Třetí (10) týrala a zamykala ve skříni

V řadovém domku žila svobodná matka se dvěma dcerami, starala se o ně, opečovávala... A ve skříni měla zavřené třetí dítě, které týrala
V řadovém domku žila svobodná matka se dvěma dcerami, starala se o ně, opečovávala... A ve skříni měla zavřené třetí dítě, které týrala  (Autor: INT, Youtube)
Autor: Jaroslav Šimáček, INT - 
25. června 2012
19:45

Sousedé netušili, jak je to možné. Svobodná matka Jacole (29) vypadala, že pro své dcerušky dělá vše. Zahrnovala je láskou a nikdo si nemyslel, že by se tady dělo něco nekalého. Jenže Američanka doma měla ještě třetí, nejmladší dítě - a to týrala, zamykala do skříně a sociálka ho našla v neuvěřitelně zbědovaném stavu.

Když pracovníci sociální služby otevřeli skříň, neuvěřitelně to v ní páchlo. Především prý močí a výkaly. Hlavně se tam ale krčila zbědovaná holčička (10), vážící necelých 15 kilogramů, s tělem samá modřina...

Policejní vyšetřování, které do bytu přivolalo anonymní udání, pak došlo k rychlému závěru - dívku zamykala její matka. Ta areál opustila podle sousedů 20 minut před příjezdem policie.

Nejde však o zcela typický příklad týrání. Jacole Prince (29) z Kansas City totiž měla ještě další dvě holčičky, které zahrnovala veškerou mateřskou péčí a láskou. Dávala jim jíst, byly čisté, a většina sousedů si myslela, že víc dětí svobodná matka nemá.

Týraná dívenka z nemocnice: Domů nechci

"Žili jsme zde několik let a mysleli, že má jen dvě dcery. Nikdy jsme neviděli jinou dívku," tvrdí překvapení sousedé serveru Huffingtonpost.

Týrané děvčátko převezli záchranáři do nemocnice, kde vyšetřovatelům po zotavení prozradilo, že ji její matka zamykala do skříně opravdu často, najíst ji dávala jen málo, nedávno ji bouchla opravdu tvrdě po zádech a že se domů už vrátit nechce.

Policie poté dostihla matku tyranku, odebrala jí i další dvě dcery a poslala ji do vazební věznice. Matka s vyšetřovateli zatím příliš nespolupracuje, pouze sdělila, že ví, že je dívka podvyživená. Ale že by se dostala do problémů, kdyby to někdo viděl... Proč své třetí dítě týrala, to však zatím zůstává nejasné.

londynskypes ( 26. června 2012 07:18 )

už jsem se lekl že je to morka z Čr

nikki ( 25. června 2012 22:28 )

Chudak holcicka.. ted uz ji bude lip. Silne mi to pripomina pribeh Dave Pelzera - Dítě jménem TO.. tam ta matka mela taky vic synu a jen Davea tyrala (je to autobiograficke)

Zobrazit celou diskusi