Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka (20) poslala otci šokující video: Miluji mučení tvé dcery

Kellie Park poslala video otci, na kterém týrá jejich dceru.
Kellie Park poslala video otci, na kterém týrá jejich dceru.  (Autor: Facebook.com)
Autor: INT, oj - 
28. června 2012
17:44

Zděšený otec zalarmoval policii poté, co mu od bývalé přítelkyně a matky jejich společné desetiměsíční dcery přišly desítky SMS zpráv. „Rozmlátím jí obličej“, „Zlámu jí všechny kosti“ nebo „Miluju mučení tvé dcery“ psala.

A nešlo pouze o vyhrožování. Kellie Park z amerického Connecticutu poslala i video. Podle policie na záběrech holčičku nutí jíst jídlo ze země, křičí na ni. Na jednom videu ji posadí do sedačky a třese s ní tak dlouho, dokud dívenka nevypadne. „Už to chápeš? Když se o ni nepostaráš ty, postarám se já!“ vzkazuje na videu otci.

Matku policie obvinila z napadení, ublížení na zdraví a vyhrožování. „Stále probíhá vyšetřování. Dítě už není v péči matky,“ řekl serveru msnbc.com vyšetřovatel Joette Katz. Podle policejních záznamů byla policie a záchranka do domu matky přivolána několik dní před zatčením, když se demonstrativně pokusila o sebevraždu.

lamis ( 29. června 2012 00:33 )

a co u nas ,kolik bylo zavrazdeno v posledni dobe deti a mucili je ve sklepech je to hrozne ,kdyz si nekdo vybiji zlost na detech ,a Anicka .. to je na celem svete, ze uchylni rodicove ublizuji detem

zelena.karkulka ( 29. června 2012 00:20 )

gabriela1111 ( 28. června 2012 22:47 )

To je tak, když se množej takovýhle dementi.. na auto papíry mít musí, ale souložení a množení je zadara, a pak ty konce..

mutaky ( 28. června 2012 21:51 )

Hele, Rumcajs, nejsi ty náhodou nimrod?

blooroses ( 28. června 2012 19:28 )

Ona za osmnáct, on bez dvou za dvacet. Nezodpovědnej chlap udělá magorce dítě, odmítne se o ně starat a nechá jí ho na krku. Z toho nic dobrého vzejít nemohlo.

Zobrazit celou diskusi