Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zneužívali nezletilou přes Skype: Svlékala se a sebeuspokojovala

Policisté varují: "Apelujeme na všechny rodiče, aby důsledně kontrolovali své děti. Mohou si myslet, že když dítě sedí doma u počítače, vůbec nic mu nehrozí. Ale opak je pravdou," varovala policejní mluvčí Tereza Neubauerová. (ilustrační foto)
Policisté varují: "Apelujeme na všechny rodiče, aby důsledně kontrolovali své děti. Mohou si myslet, že když dítě sedí doma u počítače, vůbec nic mu nehrozí. Ale opak je pravdou," varovala policejní mluvčí Tereza Neubauerová. (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: Jaroslav Šimáček - 
21. června 2012
14:07

Policie dopadla dvojici dospělých zvrhlíků (43 a 48), kteří se přes program Skype pustili do zneužívání nezletilé dívky z Jesenicka. Nutili ji ke svlékání, nabízeli odměny, když se jim odhalí a bude provádět různé sexuální praktiky. Naivní dívenka uvěřila.

Ohrožování mravní výchovy mládeže a svádění k pohlavnímu styku má na svědomí dvojice mužů, které dopadla po několikaměsíčním vyšetřování jesenická kriminálka.

Přes program Skype, umožňující bezplatné telefonáty, ale i videohovory, se pustili do zneužívání nezletilé dívky z Jesenicka.

Nejprve jí tvrdili, že jim je kolem 15 let a po běžné konverzaci přešli na témata se silným sexuálním podtextem. Poté po dívce začali požadovat nejrůznější věci, včetně sebeuspokojování.

Dívce nabízeli dárky, uvěřila jim

"Oba dva po dívce požadovali, aby se před webkamerou svlékala a provozovala různé sexuální praktiky. Po internetu jí také zasílali nemravná videa, jak cizí, tak vlastní výroby. Toto vše činili i přesto, že znali věk dívky, který jim během jejich komunikace prozradila," uvedla pro Mediafax jesenická policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Když se však naivní dívenka dozvěděla, že jde o dospělé čtyřicátníky, chtěla prý konverzaci ukončit. Začali jí však nabízet nejrůznější odměny a dívka jim proto dokonce sdělila i celé jméno a adresu. Nic jí však neposlali.

Podezřelou komunikaci odhalili rodiče a zavolali proto na policii. K úchylným uživatelům se policisté dopátrali i za mezinárodní spolupráce se společností Skype, sídlící v Lucembursku.

Během domovní prohlídky u jednoho z mužů (43) v jeho bytě v Praze pak policie zajistila další důkazní materiál. Druhý z mužů (48), pocházející z východních Čech, je už pro podobnou trestnou činnost stíhaný z dřívějška.

kacota ( 22. června 2012 00:02 )

Plesku, ten článok o žene čo vyskočila z okna s 2-ročnou dcérkou kvôli mužovi zmizol ?????????

maxerter ( 21. června 2012 21:17 )

Neco naprosto fascinujiciho - brzo jiz nebude mozne! HORI! viz http://sux.cz/f72c

zelena.karkulka ( 21. června 2012 21:01 )

voe

zelena.karkulka ( 21. června 2012 20:55 )

tak tuhle rajdu bych rozhodně nenazvala naivní dívenkou

girasole. ( 21. června 2012 20:50 )

nene, ukazovali ji dàrecky co dostane

Zobrazit celou diskusi