Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Zvrhlý pedofil: Zneužil chlapce třicet let poté, co obtěžoval i jeho otce

Obviněný pedofil stanul před soudem. Všechny obvinění odmítá.
Obviněný pedofil stanul před soudem. Všechny obvinění odmítá.  (Autor: Reprofoto The Sun)
Autor: INT, Lucie Marková - 
12. června 2012
20:29

Opravdu bizarní případ projednává soud v Aylesbury v Anglii. Před ním stanul Robert Major (63) obviněný ze sexuálního zneužívání dětí a mladistvých. V jednom případě měl pedofil dokonce obtěžovat chlapce třicet let poté, co zneužíval i jeho otce!

Robert Major byl obviněn poté, co se muž (27) svému otci (45) přiznal po jedenácti letech s děsivým tajemstvím. Major mu v šestnácti nabízel cigarety a alkohol a nechal ho u sebe koukat na porno. Za to měl po chlapci chtít různé sexuální služby. Celkem se sešli dvakrát. Dnes už dospělý muž sbíral dlouho dobu odvahu přiznat to rodičům.

Když tak učinil,  otec si vzpomněl na podobnou příhodu ze svého dětství. Mezi lety 1977-1981 Major pracoval jako plavčík a opakovaně mu nabízel volné plavání výměnou za sexuální setkání ve sprchách a šatnách. To se nakonec uskutečnilo celkem osmkrát. Stejně jako později jeho syn, i on dostával od Majora cigarety.

Proti pedofilovi svědčí i třetí oběť, kterou měl dvakrát napadnout na přelomu 70. a 80. let. Major všechna obvinění u soudu odmítl.

londynskypes ( 13. června 2012 11:24 )

 a maji natrzenou rit???

marie60 ( 12. června 2012 21:21 )

 

Zobrazit celou diskusi