Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zvrhlá matka si natáčela sex se synem: Aby dostala práci!

O sexuálním skandálu, kdy matka zneužívala svého syna, aby prý dostala práci, informoval německý Bild
O sexuálním skandálu, kdy matka zneužívala svého syna, aby prý dostala práci, informoval německý Bild  (Autor: Reprofoto Bild.de)
Autor: Jaroslav Šimáček, INT - 
20. dubna 2012
19:40

Severním Německem otřásl sexuální skandál. Sylvia (37) nejen že svedla třináctiletého syna, sexuální zneužívání svého potomka si navíc nahrávala na kameru. Soud ji za to poslal na 3 roky do vězení. Udělala to prý proto, aby dostala práci. Naletěla však podvodníkovi.

Než soud v Merseburgu, ležícím nedaleko Berlína, rozhodl o jejím tříletém vězení, prosila matka o milost: "Je mi to líto. Tak ráda bych vrátila čas zpět," popsal Bild reakci Sylvie L. (37).

Jenže stalo se. A dokonce opakovaně. Sylvia hned dvakrát zneužila svého třináctiletého syna Kevina. Poprvé ho vylákala do své ložnice, kde ho překvapila nahá, podruhé za ním přišla do jeho pokoje. Sexuální hrátky se synem si nahrávala jako důkaz, který však nakonec posloužil především k jejímu usvědčení.

Sama Sylvia se však označila za oběť - prý byla vydírána chlípným Ronnym R. (36), který se označoval za majitele jednoho cvikovského fitness centra. Seznámili se na internetu, vedli vcelku standardní rozhovory, až ji Ronny nabídl práci. Konverzace se však přiostřila a Ronny nakonec Sylvii žádal, aby mu poslal fotky sebe a svého syna při incestu - jinak ji prý nezaměstná.

Z Ronnyho se však vyklubal pěkný podvodník. Jak se ukázalo, mezi lety 2003 a 2009 přiměl pod různými záminkami zhruba dvě desítky žen, aby mu posílaly nahé fotky. O matce, kterou donutil k incestu, však u soudu tvrdil: "Tak extrémní jako u ní to nikdy jindy nebylo." Do vězení však putoval na tři roky i on.

darina1 ( 22. dubna 2012 09:17 )

Bych jí toho pošřěváka uřízla prase nechutné

zelena.karkulka ( 22. dubna 2012 00:54 )

jak může být někdo takto blbej???to bude účelová lež,beztak to prodávala,prase

lpitriska ( 21. dubna 2012 07:49 )

To je ale k.r.á.v.a blbá.Kecá přece nemohla něčemu takovýmu věřit.je úchylná

lysohlavek02 ( 21. dubna 2012 00:21 )

santahnus..a ty se běž vystříkat do GM(gumová panna)

lysohlavek02 ( 20. dubna 2012 22:37 )

pussyrella..you is stupid cow...

Zobrazit celou diskusi