Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Autobusák chtěl znásilnit pasažérku, přelstila ho

Řidič autobusu na Náchodsku chtěl znásilnit cestující. Nepovedlo se mu to (ilustrační foto)
Řidič autobusu na Náchodsku chtěl znásilnit cestující. Nepovedlo se mu to (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: jp, simao.k - 
14. března 2012
21:27

Na pasažérku linkového autobusu dostal zálusk jeho šofér Oldřich C. (62) z Náchodska. Cestující žena (34) během jízdy před pátou odpoledne údajně usnula a dojela jako jediná až na konečnou stanici v Polici nad Metují. Na té řidič znemožnil pasažérce vystoupit a nutil ji k sexu. Žena však měla štěstí a dostatek kuráže. Podařilo se jí vymyslet lest.

Na konečné zastávce poodjel řidič s autobusem do vedlejší ulice a ženu držel uvnitř. Zatlačil ji na sedačky, přes její odpor ji osahával a naléhal na ni, aby s ním měla pohlavní styk.

Zřejmě ze strachu, že jí ublíží, žena naoko přistoupila na jeho návrh. Oldřicha C. přesvědčila, že by k milování bylo dobré najít jiné, vhodnější místo. Poté, co ji řidič pustil z autobusu, utekla a událost šla oznámit na policii. Muži zákona zadrželi řidiče a podařilo se jim zajistit i důležité stopy.

„Podezřelý muž při výslechu sice připustil, že se o pasažérku zajímal, ale podle jeho slov prý mohla kdykoli odejít,“ tlumočila výpověď řidiče Eva Prachařová z náchodské policie. Vyšetřovatel jej obvinil z pokusu o znásilnění a omezování osobní svobody. Hrozí mu až pět let vězení.

petyrka ( 18. března 2012 09:16 )

A vv tomu svýmu bratrancovi věříte??? To snad nemyslíte vážně?! Takovýma kecama může oblbovat tak možná chlapy na pivě, ale že Vy jako ženská mu na to skočíte. Nemám slov Nejste Vy náhodou taky "tyčovka", že to tak víte?

pikbobek ( 15. března 2012 12:50 )

tak to mě hlava nebere.Za pokus o znáisnění pachateli hrozí až 6 let vězení a frajerovi,který zabil malé 2 děti taky? TO JSOU ZÁKONY K ZBLITÍ,ASI JSME V ČESKÉ REPUBLICE.Akonečně doufáme,že bude potrestána Darina co zabila cyklistu.Soud se zbytečně moc dlouho protahuje- nebo je výjimka???,,

no-jo-no ( 15. března 2012 12:02 )

Žen, které zažily podobnou situaci zase tolik nebude. Jde o to, že autobusáci jsou prostě normální mužští, v mnoha případech tátové od rodin, kteří jen dělají svou práci. Nevděčnou, nekonečnou a blbě placenou. Neustále jim někdo podsouvá, že mohou dělat něco jiného a že mají být vděční za práci. Ano mohou dělat cokoli jiného. Ale bez nich by autobusy jaksi nejezdily a lidi (kritici) by se nedostali do práce, k doktorovi prostě nikam. Nepíšu, že to nebylo tak, jak je to napsáno v článku, ale je to jen bulvár. A z reálného života vím, že normální ženská jde na policii a nezavolá si k tomu novináře. Novináře si k tomu zve vždy jen ten, kdo chce něco nafouknout nebo skrýt.

janinaw ( 15. března 2012 11:39 )

Obavam se, ze Vas prispevek postrada respekt k zenam, ktere zazily podobne prekerni situace. Ja moc autobusem nejezdim, za "tycovku" se uz vubec nepovazuju, ale obtezovani od strany ridice jsem jednou zazila a prijemne to nebylo. Navic se domnivam, pokud uz nektera "dama" ma zajem o podobne hratky, tak potom ale nebezi vse hlasit na policii. Ale na rozdil od Vas nemam tak rozsahle zkusenosti, tak nemuzu soudit.

wojtylak ( 15. března 2012 11:36 )

at si choděj pěšky když se jim nelíbí sex.

Zobrazit celou diskusi