Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Znásilněná! Děsivé příběhy žen, které prožily peklo!

Znásilnění je pro ženu těžký otřes fyzický i psychický
Znásilnění je pro ženu těžký otřes fyzický i psychický  (Autor: profimedia.cz)
Autor: rum - 
7. března 2012
12:28

Osahávání, násilím vynucená soulož, bití, nadávky, někdy i krádež či dokonce smrt. Tak děsivé jsou prožitky žen, které někdo znásilnil. O co horší je, když tím někým je známý či dokonce manžel, otec či strýc! Šrámy na duši se hojí jen velmi těžko, někdy se nezacelí do konce života...

Příběhy tří žen, jejichž utrpení šetřila policie nebo se dostalo až před soud, vám nyní přinášíme. Jenže takových znásilněných a ponížených žen jsou tisíce a mnohé své prožitky v sobě dusí a nikomu nic neřeknou...

Blesk proto vyzývá čtenářky, nebojte se o děsivém prožitku mluvit a napište nám svůj příběh. Třeba pomůžete jiné ženě, která »to« v sobě stále dusí.

Příběh první

Otec znásilňoval dceru 22 let! Vinu odmítá!

Na devět let za mříže poslal loni vrchní soud invalidního důchodce Josefa Šablatůru (70). Muž, jemuž se přezdívá »Český Fritzl« totiž znásilňoval svou dceru dlouhých 22 let! Zplodil s ní dokonce dvě děti, které donedávna netušily, že jejich děda je vlastně i jejich otcem...

„Dceru znásilňoval od jejích 16 let. Pokud mu nebyla po vůli, dívku zbil a vyhrožoval porážecí pistolí na prasata,“ uváděla obžaloba. V sedmnácti porodila tátovi syna, o rok později dceru. „Nesměla nikde uvést, kdo je jejich otcem,“ uvedla žalobkyně.
Krutá pravda vyšla najevo v momentě, kdy dcera z domu rodičů utekla a vdala se.

Proč tak dlouho žena (nyní 42) mlčela? Podle znalců už jako mladistvá trpěla syndromem zneužívaného dítěte. To se pak projevilo trvalou změnou osobnosti. Na otci se stala psychicky závislou... Josef Šablatůra i přes jasné důkazy DNA vinu odmítá! „Měl jsem infarkt a ztratil vědomí, jedině tehdy po mně dcera musela rajtovat,“ uvedl dokonce Šablatůra.

Děti se pravdou o svém otci a dědovi dozvěděly ve svých 20 letech...

 

Příběh druhý

Manželku trýznil policista

Byl to muž, který by jako první měl ctít zákon, byl to policista (34). Přesto se ke své manželce (33) zachoval hůře, než kdejaký zločinec! Svou ženu bil, omezoval, vyhrožoval jí, že jí nechá zavřít do blázince a připraví ji o děti a nakonec se jí pokusil i znásilnit.

„Vyžadoval po ženě anální styk, strhal z ní oblečení včetně spodního prádla, bránil jí v jakémkoli pohybu a opakovaně se pokoušel o pohlavní styk,“ uvedla mluvčí policejní inspekce Radka Sandorová.

Manželé byli v rozvodovém řízení a k domácímu násilí docházelo už delší dobu. „Z vyšetřování vyplynulo, že policista ženu napadl údery i kopy do celého těla, dokonce jí i přiložil zezadu k hlavě služební zbraň,“ popsala Sandorová.

Žena si z takové »manželské lásky« odnesla těžkou újmu nejen na zdraví ale i na duši.

Příběh třetí

Ženu zneuctil a okradl

Těžko popsatelná muka vytrpěla žena (50) z Hradce Králové. Psychicky zničená a zraněná o ohlásila znásilnění. Hrůzný zážitek na ni čekal v noci, když se vracela domů.
Při návratu domů ji v parku přepadl neznámý muž, přitiskl se k ní tak, že nemohla uniknout jeho sevření.Zatáhl mě ke stromu, svlékl mi kalhoty i spodní prádlo a sám se obnažil,“ uvedla do policejního protokolu. Jen něco málo přes dvacet let starý násilník ji pak opřel o strom a surově ji znásilnil.
Jenže takové ponížení mu nestačilo! Zbídačenou a  šokovanou ženu ještě okradl! Přišla o tašku s doklady, peněženkou s pár korunami, mobilem, brýlemi i deštníkem. Napadenou museli ošetřit lékaři v nemocnici.

VÝZVA!!

Prožily jste hrůzu v podobě znásilnění? Nedržte to v sobě, pomůžete tak jiným ženám! Napište nám svůj příběh na e-mail: monika.rubeskova@blesk.cz

lennne ( 8. března 2012 17:42 )

na to nepotrebuji zeny pin...ra, zalezi na tom jak se s tim holka vyrovna, treba taky muze chlapum z pomsty nasilim natrhnout ri.t.A ty bys mel byt prvni v rade.

turbulence ( 8. března 2012 14:20 )

SAmy si zato můžou kdyby neměli pipku ale pindoura tak se role obrátí a taky by se jim to líbylo cooooooooooooooo!

igor.hnizdo ( 8. března 2012 09:43 )

Děti se dozvěděli... Vypadá to, že paní Rubeškovou taky někdo znásilnil a z psychické poruchy zapomněla na to, co se učí na základní škole. No co, typický dnešní rychlokvašený "redaktor".

rendyx111 ( 7. března 2012 18:13 )

 22 l et mlčí bl,bka jedna???

vladimir1950 ( 7. března 2012 18:02 )

Takové hajzly bez soudu vykleštit!

Zobrazit celou diskusi