Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Řidič autobusu prý souložil s nezletilými dívkami na konečné

Pětašedesátiletý řidič autobusu z Klatov měl údajně sexuálně zneužívat dvě nezletilé školačky. Celý případ jde nyní před Klatovský soud
Pětašedesátiletý řidič autobusu z Klatov měl údajně sexuálně zneužívat dvě nezletilé školačky. Celý případ jde nyní před Klatovský soud  (Autor: Foto Blesk - Zbyněk Schnapka, Profimedia.cz)
Autor: Zbyněk Schnapka, Kjos - 
7. února 2012
16:02

Dvě školačky (13 a 14) prý sexuálně zneužil řidič (56) autobusu v Klatovech. Tak to alespoň tvrdí obžaloba před soudem, který se příští týden uskuteční v Klatovech.

S jednou z dívek řidič snad i souložil. Školačky však erotické hrátky údajně dělaly dobrovolně, dostávaly peníze, dárky a cigarety.

K sexu s první dívkou (13) došlo podle obžaloby na konečné zastávce autobusu v klatovské městské části Luby. „Dívku tady řidič líbal, osahával ji, dokonce mezi nimi došlo i k souloži,“ píše se v obžalobě.

Podobně se měl šofér chovat i k druhé dívce (14). „Řidiči za pohlavní zneužívání a svádění k pohlavnímu styku hrozí až osm let vězení,“ uvedla státní zástupkyně Jiřina Vítovcová.

Řidič sexuální hrátky se školačkami odmítá. „Všechno si vymyslely,“ uvedl do protokolu. Podle psychologů jsou výpovědi dívek ale věrohodné. Naopak řidič prý trpí sexuální deviací a je to exhibicionista.

mandat ( 7. února 2012 20:32 )

To,ze v 56 letech zvladl obe pubertacky,to je tedy vykon.

marmelusan ( 7. února 2012 20:26 )

i o tom byl příspěvek, protože pokud řidič má číslo mobilu té dívčiny, tak ho asi někde vzal a těžko od jejích rodičů a co vy ostatní rodičové!!! Víte co mají za fotky vaše náctileté dcerušky? Ono právo na soukromí je jak se říká "ocaď pocaď" a ještě žádný polacajt se neptal rodiče - oznamovatele jak k informacím přišel

marmelusan ( 7. února 2012 20:23 )

no mě závidět nemusíte, ale bohužel mi je už hodně nad 40 a s náctiletejma mám zkušeností až až. A kromě toho jsem vychovala děti vlstní i nevlastní a tím tedy i pohled na tématiku puberty z různých úhlů, bohužel v tomto případě šlo o pravdu. Pokud Vás někdo nařknul ze zneužívání, tak si pamatuji od mé babičky že "na každém šprochu je pravdy trochu" a tudíž nesouhlasím

e.44 ( 7. února 2012 18:46 )

Já bych to tak jednoznačně neviděla. Už když jsem já chodila na základku, a to bylo ještě za těžkýho totáče, parta pěti holek z naší třídy se v osmičce a devítce bavila tím, že každej den celý odpoledne strávily ježděním v autobuse a lovením řidičů na konečný. A co potom všechno vyprávěly.... Těžko posoudit, jestli všechno byla pravda, ale když už se holky takhle bavily tenkrát, tak dneska už bych se ničemu nedivila.

gevi ( 7. února 2012 18:33 )

No nevím, ale v tomhle případě bych holkám věřil. On měl už jiné problémy se stížnostmi žen na jeho chování a další problémy s mladičkýmu děvčaty. Píšete o svém problému: Pokud vás nařkla nezletilá dívka (nebo snad chlapec?) zřejmě ze zneužití(usuzuju podle souvislotí, do kterých jste svůj příspěvek zařadil), pravděpodobně to nebylo jen tak, že si vás někde zcela neznámého vyhlédla a obvinila vás. Spíše jste s ní nějaké a to i zcela nevinné kontakty musel mít. A jistě vás vyšetřováno očistilo. Na to jsou dnes vymakané metody.

Zobrazit celou diskusi