Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Zvrhlík znásilnil pojišťovačku! Nebo sex chtěla?

Autor: Jitka Pecharová - 
30. ledna 2012
15:34

Se zvrhlým úmyslem vylákal Antonín H. (25) z Pardubicka na schůzku do svého pokoje na ubytovně pojišťovací agentku Ivu CH. (24). Pod záminkou uzavření pojistky krásnou dlouhovlasou blondýnku znásilnil. V pondělí stanul před soudem, kde intimní vztah s ženou sice přiznal, ale popřel, že si sex s ní vynutil. Na svobodě stíhaný muž se naopak tvářil ukřivděně a tvrdil, že je kvůli obvinění psychicky na dně.

Sexuální zvrhlík přišel k soudu v doprovodu své maminky, která ho vedla za ruku až do jednací síně jako malého ubrečeného chlapce. Na lavici obžalovaných pak soudci s chvějícím se hlasem tvrdil, že se léčí u psychiatričky a není mu dobře. Jeho obhájkyně pak žádala o odložení jednání. Předseda senátu si ale jeho zdravotní stav nejprve ověřil telefonicky u jeho lékařky a s překvapením pak sdělil: „Jedná se o předstírání duševní choroby, a není důvod k oddalování trestního řízení.“ Muže tak výslech neminul.

Chovala se vyzývavě, mazlila se se mnou dobrovolně

Ve své výpovědi Antonín H. popsal, že pojišťovací agentku poznal na diskotéce, kde se mu zalíbila. Jenže zatímco ona v něm spatřovala jen kamaráda a potencionálního klienta, on ji chtěl poznat blíže. Podle žaloby ji vylákal na schůzku do svého bytu na ubytovně v Přelouči pod záminkou zájmu o uzavření smlouvy na životní pojistku. Tam ji povalil na postel, a i když se bránila, kopala a snažila se křičet, svlékl ji a znásilnil.

„Slečna se chovala vyzývavě. Byla usměvavá, příjemná, tak jsem ji položil na postel. Začali jsem se s ní mazlit, bylo to však vzájemné. Nikdy jsem žádnou ženskou neznásilnil, “ tvrdil Antonín H.

„Udělal jsem špatně jen to, že jsem jí sliboval uzavření pojistky, i když jsem věděl, že nemám peníze. Když jsem jí při mazlení řekl, že tu pojistku nechci, začala vyvádět,“ řekl muž. „Tohle mám za to, že jsem se jí to sliboval, a pak se na to vykašlal. Teď je ze mě troska,“ řekl již se vzlykem muž, který před zatčením pracoval jako strojní zámečník. Ve čtvrtek by měl soud nad ním vynést rozsudek. Hrozí mu až 12 let vězení.

nikto nevie ( 1. února 2012 10:59 )

 Rozdíl mezi znásilněním a strpěnou souloží pozná soudní lékař na první pohled. Vylákání oběti do soukromí pod nějakou záminkou je jedním ze základních taktických počinů násilníka. Je to poměrně časté, že muži touží mít sex s ženami, které nepatří do jejich možností, ale jen sociální psychopati tyto touhy realizují. Společenská nebezpečnost takových násilníků je velmi velká a proto potřebují ústavní léčbu a stálý dohled.

burian1891 ( 31. ledna 2012 23:52 )

burian1891 ( 31. ledna 2012 23:52 )

asi tak nejak

burian1891 ( 31. ledna 2012 23:46 )

Dobry den,v dnesni dobe se deji hrozne veci, avsak tento pripad me nuti zapremyslet se nad tim ,ze i kdyby mel tento mladik pravdu.....bude mu nekdo verit? Mam pocit ze ne ...ja se vsak priklanim k jeho verzi,cetl jsem si o tom i clanek na novinkach.cz,tam je jasne receno ze k zadnemu ZNASILNENI nedoslo tak vlastne ani nechapu z ceho je obvineny, kdyz sama zalobkyne priznala, ze k nicemu nedoslo,je to nejspis nejaka odplata za neuzavreni smlouvy. Kdyz dokaze tato zena dojit az tak daleko tak prave ona by se mela lecit.Nevim jak vy,ale ja te zene neverim.....

hakari.takara ( 31. ledna 2012 21:41 )

slečna asi byla naštvaná, že příjde o 3tisíce provize, tak se jí sex přestal líbit...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání