Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dostali sms, že je jejich krásná dcera mrtvá. Žert? Nepřišla domů...

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, mok - 
13. července 2012
20:59

Nejprve doufali, že jde o hloupý žert. "Dívka s tímto telefonem je mrtvá," přečetli si ve zprávě. Jenže pak šestadvacetiletá Rajwinder Kaur nepřišla domů. A tak se rodiče začali o dceru opravdu bát. Policie proto vyhlásila po krásné Indce pátrání. Bude úspěšné a nebo se vyplní text hrůzné sms?

Rajwinder Kaur odešla v neděli večer na dobrovolnickou práci do centra pro bezdomovce v Brooklynu a zpátky už se nevrátila. Na telefon rodičů dorazila akorát šokující zpráva: "Dívka s tímto telefonem je mrtvá, usmívala se."

Ačkoliv si rodiče nejprve mysleli, že jde jen o hloupý vtip, později se o Rajwinder začali opravdu bát. Proto zavolali policii, která okamžitě zahájila pátrání. Dívku ale zatím nenašla. Její telefonní karta je totiž vypnutá a kreditní kartu zatím nepoužila.

Rodina je zoufalá

Zpráva o pátrání dokonce proběhla v jedné z indických televizních stanic a další informace o hledání jejich dcerky umístili na sociální sítě facebook a twitter. Bohužel bez úspěchu. "Od nikoho jsme ještě nic neslyšeli," řekla její sestra.

Rodiče se proto rozhodli, že nabídnou odměnu 1 000 dolarů tomu, kdo jim podá jakékoliv informace o tom, kde by jejich dcerka mohla být. Stále totiž doufají, že je Rajwinder naživu.

ivonca ( 14. července 2012 07:43 )

Jsem ráda, že vím takovou zprávu. Neztratila si také nějaká holčička v Číně? Hlavně nám napište i její jméno ať můžeme pomoci s hledáním!!!!!!

mirunkas ( 14. července 2012 05:19 )

Píšou,že se chtěla vyhnout sňatku,který pro ni naplánovala rodina.Nechtěla si,chudák,vzít nějakého hnusného Inda,tak radši utekla

e.44 ( 14. července 2012 02:09 )

No jo, máš pravdu, normálně zdrhla http://news.gather.com/viewArticle.action?articleId=281474981470135

Lenka Zajicova ( 14. července 2012 00:16 )

taky ctu zahranicni noviny a tahle slecna je uz davno nalezena. smsku poslala sama a odletela smer texas

Zobrazit celou diskusi