Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Američanku (†70) navštívil Obama: Dostala infarkt a zemřela!

Josepine zemřela poté, co její restauraci navštívil Barack Obama
Josepine zemřela poté, co její restauraci navštívil Barack Obama  (Autor: ČTK, EPA, REUTERS)
Autor: ljš - 
7. července 2012
19:34

Splnil se jí sen... Do její restaurace přišel samotný prezident Spojených států, kterého tolik obdivovala. Jenže radost a vypětí z tak velkého okamžiku, stály sedmdesátiletou Josephine život. Dostala infarkt a krátce na to zemřela.

Sedmdesátiletá majitelka restaurace v americkém státě Ohio zemřela na srdeční infarkt jen několik hodin poté, co její podnik navštívil americký prezident Barack Obama. Starší dáma zřejmě neunesla velkou radost, kterou z tak významného hosta a zároveň svého oblíbence měla, uvedla dnes agentura DPA.

Josephine Ann Harrisová byla podle místních novin Akron Beacon Journal z návštěvy prezidenta úplně nadšená. "Milovala Obamu," prohlásila podle stejného zdroje sestra Harrisové.

Prezident, který je nyní v rámci volební kampaně na cestě ve státech Ohio a Pensylvánie, se v pátek ráno zastavil v její restauraci v malém městě Akron a posnídal zde. Objednal si vejce se šunkou, pšeničný toast a kukuřičnou kaši. Poté si promluvil s Harrisovou a její rodinou, zapózoval jim pro fotografie na památku a ještě majitelku restaurace objal na rozloučenou.

Krátce nato si Harrisová stěžovala na zdravotní problémy a odjela do nemocnice. Přibližně za tři hodiny po setkání s Obamou pak zemřela.

sar77 ( 3. listopadu 2012 03:52 )

Do you mean Africa-American? You are white trash audia4!

sar77 ( 3. listopadu 2012 03:47 )

After Gorge fucking Bush is irreparable dick!

golf33 ( 8. července 2012 18:23 )

Za mnou přijít bubák, taky mě z té ostudy jeb.ne

jotopir ( 8. července 2012 02:45 )

No a příbuzní Obamu zažalují a vysoudí miliénové odškodné

abzk ( 8. července 2012 00:16 )

Názor si měj, ale nekomanduj a nesnaž se to tu řídit Navíc tím svým komandováním právě upíráš druhejm právo na to, na co ho podle tebe každej má - na svůj názor. Kapišto?

Zobrazit celou diskusi