Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mikrofony zachytily tajný rozhovor Obamy a Medveděva!

Americký a ruský prezident se sešli na summitu v Soulu
 (Autor: čtk)
Autor: INT, vk, zunk - 
28. března 2012
22:32

Chtěli nezávazně pokecat, ale nevyšlo jim to. V jejich blízkosti totiž byly zapnuté mikrofony. Poprask však nezpůsobila samotná pánská konverzace, ale skutečnost, kdo a o čem si povídal.

 

Rozhovor, který neměl nikdo slyšet, totiž proběhl mezi americkým prezidentem Barackem Obamou a jeho ruským protějškem Dmitrijem Medveděvem na summitu OSN o jaderné bezpečnosti v Soulu.

Obama v něm naznačil, že po podzimních prezidentských volbách bude mít "více flexibility" při řešení otázek, jako je protiraketová obrana. Výroky v USA už vyvolaly ostrou kritiku republikánů.

Co neměl nikdo slyšet?

Obama: „Pokud jde o všechny tyto záležitosti a především o protiraketovou obranu, tak se to dá vyřešit, ale je zapotřebí, aby mi dal prostor,“ řekl Medveděvovi v narážce na Vladimira Putina, který nastoupí do prezidentské funkce v květnu. „Tohle jsou moje poslední volby... Po mých volbách budu pružnější,“ dodal.

Medveděv: „Vašemu vzkazu o prostoru rozumím. Budete mít prostor... Předám tuto informaci Vladimirovi,“ řekl.

rudyptak48 ( 29. března 2012 10:32 )

V kapitalistické demokracii, protože ji ani jinak nazvat nelze, jde až v první řadě o peníze, které jsou základní podmínkou moci a manipulace mas. Proto musí být politici mazanější, musí umět zakrýt své skutečné cíle a ambice. Éra Stalina a Hitlera byla érou přímé propagace ideologií a moci. Dnešní éra je érou skryté propagace.

alex0800 ( 29. března 2012 07:10 )

A on nějaký hlupák ještě věří, že na západě vládne cosi jako demokracie? Že volby něco změní? Podívejte se u nás jak to vypadá.. přes 75% národa nasráno, že by šli lynčovat a volby dopadají stále stejně.. Stále stejní zloději, stále placení ze stejných peněz a cíl likvidace státu se stále nezměnil.. Horší než za komárů.. Ale co chcete od státu, který obdarovává státními poctami vlastizrádce?? Který z vrahů dělá hrdiny? Stalinistická éra je proti současným lžím slabý odvar.. To že Obamu vybrali lidi z wallstreet není novinkou. Proč asi sypal prachy občanů do bank? Aby občané měli holé zadky a vytvořil umělou krizi jako ve 30.letech. Svět je totiž nepoučitelný. Největší totalitní režim jsme si dotáhli i k nám.. Co teď? Defenestrace miliardářských zločinců působících v ministerských postech i těch nižších trafikách? Já bych do toho šel.. ;-)

Zobrazit celou diskusi