Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Takhle bydlel kmotr Mrázek: Jeho vila je na prodej!

Autor: šim, Kjos - 
4. listopadu 2011
13:37

Jak žil král českého podsvětí, zavražděný František Mrázek (†47)? Jeho rozlehlé luxusní sídlo v Českém Brodě, obehnané vysokým plotem s venkovním i vnitřním bazénem, jezírkem, je na nyní na prodej. Realitka, která dům nabízí, všechny fotky ihned poté, co ji začala kontaktovat média, stáhla. Fotogalerii najdete v našem článku.

Mrázkovo sídlo v provedení 9+2, vybavené saunou, posilovnou, několika bary, zařízené luxusním nábytkem, těžkými křišťálovými lustry s vnitřním bazénem se objevilo v nabídce realitní kanceláře FC Finance-Constult. K domu je pozemek o rozloze 15000 metrů čtverečních s venkovním bazénem, jezírkem s čínskými kapry, tenisovým kurtem, obrovskou terasou s grilem a celý je obehnaný vysokým plotem.

Zde Mrázek i se svou rodinou žil až do své smrti v lednu 2006, kdy byl zavražděn nájemným vrahem.

Když se Blesk.cz pokoušel kontaktovat realitní kancelář, nedostalo se mu žádného komentáře, jen vyvěšení telefonu. Veškeré fotografie Mrázkovy vily byly okamžitě poté ze stránek realitky staženy. Máte proto jedinečnou možnost, prohlédnout si je v naší galerii.

Podle serveru iDnes.cz syn kmotra Mrázka Michal tvrdí, že o prodeji českobrodského panství nemá ani tušení. Odhadní prodejní cena sídla by se podle realitních makléřů mohla pohybovat mezi 70 a 100 miliony korun.

letajici_svec2 ( 10. listopadu 2011 18:52 )

nedivim se, ze je na prodej a pekne v tichosti, ono se brzy uz zacne zlocincum zabavovat, takze Mrazkovi zrejmne berou kramle. Nastehoval bych tam nejakou pestounskou rodinu s kupou deti at se maji hezky a je ta okazalost k uzitku.

gogo ( 6. listopadu 2011 22:02 )

Neměl by Vám být ukradený... On byl totiž u zrodu rozkradení tohoto státu... Byl ministrem financí při "divoké privatizaci" ... Vám se tato "privatizace" zdála být košer ?

farah ( 5. listopadu 2011 12:51 )

a která strana je čistá? Jestli myslíte komunisty, tak jsou čistí jen a pouze proto, že namají žádné rozhodovací pravomoci. Kdyby je náhodou získali budou to samé co ostatní

diskutujici ( 5. listopadu 2011 10:22 )

Tady: http://www.mapy.cz/s/2wrd

gogo ( 5. listopadu 2011 09:18 )

Já jsem nepsal, že všichni politici jsou loutky... Já jsem napsal, že kmotři tahají za nitky "svých politických loutek".... Ale těch je bohužel tolik, že to k dnešmí marasmu stačí až, až ...

Zobrazit celou diskusi