Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Paroubkovi se stěhují: Nový dům, nová postel

Autor: mivrk, Pavlína Kosová - 
9. září 2011
05:00

Expremiér Jiří Paroubek (ČSSD, 59) se s manželkou Petrou (38) už zabydluje v řadovém domku v pražské Velké Chuchli, který si pořídili za 8,5 milionu korun. Nábytek stěhují většinou ze svých původních bytů, ale jeden kousek si přece jen pořídili zbrusu nový – manželskou postel. Nově bude pak vybaven i pokojíček pro malou Margaritu (22 měsíců).

Béžová čalouněná ozdoba ložnice Paroubkových vyšla na 30 tisíc, prý hlavně kvůli kvalitním matracím, které zaručí zdravý spánek. Paroubkovi jinak v bytě, kam se chtějí defi nitivně nastěhovat příští měsíc, použijí nábytek z dvou předchozích bytů. Ty už jsou podle Petry oba prodané.

A protože Margarita dosud neměla svůj pokojíček, bylo nutné pořídit pro dceru knihovnu, skříň a komodu. „Do pokojíčku jsme investovali necelých 11 tisíc korun, nábytek jsem sehnala s krásnou slevou. Může ho tam mít 10 i 15 let. Myslím si, že nemá cenu kupovat nic na míru ani nic extra drahého,“ svěřila se.

To není jezírko, ale louže

K domu 5+kk náleží i malá zahrada s jezírkem. „Je to spíš louže, má to v průměru tak 20 až 30 cm. Koukala jsem se, že je hrozně špinavé. Jsem zvědavá, jak to budeme čistit. Manžel chce na zahradě ještě vysadit růže,“ sdělila paní domu.

Paroubek sám pak připustil, že v novém domě budou bydlet spíš jeho holky. „Budeme to mít trošku složité. Máme ještě byt v Teplicích, tam se chci věnovat politické činnosti, a jsme v domě u Prahy. V Chuchli to bude spíš pro holčičku a pro ženu. Já tam budu jen alternovat,“ popsal plány do budoucna Paroubek.

milan1959 ( 13. září 2011 13:05 )

Co bereš soudruhu?

klinge ( 11. září 2011 12:49 )

klinge ( 11. září 2011 12:48 )

Tvoji parchanti vypadaji jak?Posmivat se malemu deckovi muze jen nula.

rudyptak48 ( 11. září 2011 10:10 )

Tebe, čerte, vytlačil Paroubek asi z p..rdele. Nebo tě z ní vytáhla jeho paní? Už tedy mají dvě dítka, které se je zastanou.

cert ( 9. září 2011 19:04 )

No a? Tak si koupil barák. Tady na vesnici má barák každý a větší a povětšinou hezčí. Osobně jsem rád, že je Paroubek pryč z politiky, ale tohle zoufalé používání všeobecné nenávisti vůči němu k okopávání soc.dem. je již hezkou řádku měsíců trapné.

Zobrazit celou diskusi