Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Přestup roku: Paroubek míří k hejtmanství a národovcům

Autor: ap - 
4. července 2011
19:29

Sociální demokraté již těžké váhy Jiřího Paroubka příliš nevyužívají. Zato neparlamentní pidistranička Česká strana národně sociální vidí v angažmá nespokojeného poslance Paroubka možnost, jak nakouknout do vyšších pater politiky. A Paroubek již testuje, zda by se v jejím dresu mohl stát hejtmanem.

Samotný Paroubek už v květnu informoval, že pokud o jeho služby nebude v sociální demokracii zájem, bude se ohlíže jiným směrem. Podle Hospodářských novin si již dokonce nechal zadat průzkum, co by jeho odchodu ze strany říkali voliči.

A Česká strana národně sociální by posílení kádru o mediálně atraktivní tvář kontroverzního expremiéra uvítala. Předseda Karel Janko již připustil, že pokud by Paroubek svůj přestup skutečně uskutečním bude se příští rok v krajských volbách za stranu ucházet o post hejtmane Ústeckého kraje.

kamcerka ( 5. července 2011 12:46 )

Ona ho jeho komtesa žene do vyšších pater. Krok po kroku až ke kandidatovi na prezidenta. Hledá skuliny kudy tam proniknout. Že se nestáhne jako řada ostatních a neúspěšných, bývalých premiérů. Ten má ale žaludek....

rudyptak48 ( 5. července 2011 10:45 )

vytahuje tyhle kostlivce ze skříně? Kdyby se o ně nezajímal, ani pes po nich neštěkne. Co je na něm tak zajímavého? Tuhle fotku už jednou zveřejnil v jiném článku. Snad tuhle předkampaň nedělá jeho poradce a manželka v jedné osobě. Nebo je to heslo neúspěšných hvězd... "Kdo není alespoň jednou týdně na stránkách Blesku, tak jakoby nebyl." Viz zpěvačka Bartošová.

hu11 ( 5. července 2011 08:32 )

přednosta Vrchlabské nemocnice - Dryml

hu11 ( 5. července 2011 08:30 )

japonci, aby je mohl uvítat jako jejich rodný bratr

amd.zeleny ( 5. července 2011 07:04 )

NA ROHU

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa