Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Paroubkovi se už stěhují do Chuchle, Margarita chce prostor

Autor: kos, map, Kjos - 
12. září 2011
06:53

Exšéf ČSSD Jiří Paroubek (59) a jeho žena Petra (38) spěchají s přestěhováním do svého nového řadového domu v Praze- Chuchli za zhruba 8,5 milionu. Stěhováci už včera převáželi auto plné beden s osobními věcmi. Petra si bere ze svého smíchovského bytu téměř vše. Nová bude jen manželská postel a nábytek v dětském pokojíku malé Margarity (22 měs.).

"Naše byty už jsou prodané,“ potvrdila Petra Paroubková Blesku. Exšéf ČSSD ten svůj ve Stodůlkách prodal za 3,2 milionu a jeho žena ten smíchovský za asi 5 milionů. Právě z něj pak včera stěhováci odváželi krabice plné věcí. „Stěhujeme teď osobní věci, hlavně oblečení, boty, skleničky... Krabice jsem balila už od minulé neděle,“ řekla žena exšéfa ČSSD. Paroubek se včerejšího stěhování neúčastnil.

„Manžel byl na dětském dnu v severních Čechách,“ vysvětlila Petra. Na ní stejně spočívá celá tíha stěhování. Ale není na to sama. Všude se s ní pohybuje statný černovlasý muž. „Je to manželův kamarád, který mu už jednou pomáhal se stěhováním. Teď zařizuje všechno potřebné kolem domu i stěhování,“ řekla Blesku Petra. Paroubkovi mu prý plně důvěřují a některé věci bude i přebírat sám. Jiří Paroubek, který teď řeší dilema, jestli zůstane v ČSSD, si ale plánuje, že na malé zahrádce u nového domu osobně vysadí růže. Exšéf ČSSD je totiž nadšeným zahradníkem a chlubí se zvláště svými orchidejemi.

Jestli ale osadí i jezírko u nového domu rybičkami, které na chalupě ve Vraném nad Vltavou tak opečovává jeho dcera Margarita, zatím není jasné. „Je to spíš louže, má to v průměru tak 20–30 cm. Koukala jsem se, že je hrozně špinavé. Jsem zvědavá, jak to budeme čistit,“ je skeptická Petra.

bobina ( 13. září 2011 15:22 )

Ježíš marjá,aby jste se z toho nezhroutila,vždyť je to naprosto standartní situace u poloviny manželství! Dejte si hadr na hlavu a jděte se pomodlit na klekátko!

12356 ( 12. září 2011 18:00 )

Jiste Bobino, hezka a klidna rodina. Ale aby mohla byt rodina klidna a spokojena, tak se muselo rozbit jedno fungujici dlouholete manzelstvi a to jenom proto, ze si udelala na zbohatlika v politice, zuby jedna zlatokopka.

derek ( 12. září 2011 16:53 )

Jirka vytahuje úplatky co ta nová KUGA za 750 000 Kč minimálně. Jirka zase nežral a neoblíkal se a neplatil elektřinu. Jinak to auto těžko vysvětlí oni by to nedali dohromady ani společnými přijmy. A jestli bude kecat o leasingu tak jeho pověst ekonoma silně utrpí. Teda ne ,že by jí někdy měl.

moncicacka ( 12. září 2011 16:10 )

To dítě je celej Sobotka (Bohouš).

hu11 ( 12. září 2011 16:08 )

Paroubku tomu svému svišti uvaž šátek kolem palice, ať mu slehnou ty jeho blaťáci ( uši )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa