Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Líbánkový vrah s manželkou nikdy nespal, byl gay

Autor: INT, mivr - 
11. července 2011
18:48

Případ takzvaného líbánkového vraha Shriena Dewaniho (31), který si loni na líbánkách podle londýnské policie objednal vraždu své krásné novomanželky Anni (†28), má další posun. Podle sestry zavražděné si Anni na manžela stěžovala, že s ní nechce mít sex. To potvrzuje dřívější verzi vyšetřovatelů, a sice že je Shrien homosexuál. Ten všechny jejich i domněnky včetně té, že ženu nechal zabít, neustále popírá.

Shrien údajně řekl Anni, že s ní bude spát až po svatbě. To ji zarmoutilo a její sestru Ami, které se se vším svěřovala, zaskočilo, ale obě se shodly na tom, že chce být asi dobrý hinduista.

Jenže to nebylo to jediné, co Anni na Shrienovi vadilo. Pár měl pravděpodobně i jiné problémy. Ty vyvrcholily krátce před svatbou. Anni po snoubenci hodila prsten a prohlásila, že s ním končí. Tenkrát jí to rozmluvila sestra. „Lituji toho každý den. Kdybych to neudělala, možná by si ho nevzala a možná dnes byla ještě naživu,“ říká Ami.

Shrien skončil na psychiatrii

Shrien a Anni se tedy vzali a odjeli na svatební cestu do jihoafrického Kapského města. Manželství jim ale nevydrželo déle než šest týdnů. Právě tam ji podle londýnských vyšetřovatelů nechal Shrien zabít. Anni s ním byla hodně nešťastná. Psala domů sestře: "Co mám dělat? Necítím se jako dřív. Nejsem s ním šťastná."

Podle policie, která se případem zabývá, je Shrien homosexuál, který se snažil orientaci utajit, a když ji Anni odhalila, chladnokrevně se jí zbavil. Krátce před smrtí mu prý dokonce poslala zprávu, že se chce rozvést. A právě proto ji možná nechal zabít. Informace přinesl britský program Dispatches.

Shrien, který si podle svědků liboval ve fetiši včetně kožených oblečků s londýnskými mužskými prosituty, je stále v Jihoafrické republice. Tam je umístěn v léčebně, jelikož se zhroutil. Londýn požaduje jeho vydání. To, že je nevinný, mu nevěří.

slavka ( 12. července 2011 11:55 )

vnucená morálka - nedopsalo se to...

slavka ( 12. července 2011 11:54 )

Neříkám, že je nevinný, je to vrah tak jako tak, ale společnost se na tomhle podepisuje. Představte si situaci naopak, abyste se do ní uměli vžít - celá společnost by byla homosexuální a bylo by normální a jediné přijatelné žít se stejným pohlavím, jinak by vám hrozilo společenské vyřazení a všichni by si na vás ukazovali jako na úchyla - a vám jako na potovoru by se líbilo pohlaví opačné, což byste pochopitelně tajili. Také byste byli nuceni uzavřít sňatek s osobou pohlaví stejného. A váš protějšek by o vás věděl nebo tušil, jak to s vámi skutečně je a ještě po vás vymáhal sex. Co myslíte, kolik z vás by to rozdejchalo v pohodě???

crakazasecrak ( 12. července 2011 06:41 )

zničil ho fotr?? a to .. byl důvod k zabíjení? ten b u z ik byl vrah už od narození v palici měl na s r a..o... p ta ..k..m vymetal pos ra...ý pr..ele i fotrovi a mamě!!!

ochman ( 11. července 2011 20:51 )

jako hepariňák Zelenka ! Ale toho zničil otec,protože mu vyčítal orientaci !!

ochman ( 11. července 2011 20:51 )

jako hepariňák Zelenka ! Ale toho zničil otec,protože mu vyčítal orientaci !!

Zobrazit celou diskusi