Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Líbánkový vrah je gay?!

  • Autor: INT,mivr - 
    15. 12. 2010
    17:57

    Okolo Shriena Dewaniho (30), kterého britská policie podezřívá z vraždy jeho novomanželky Anni (28), kterou měl nechat zabít na líbánkách v Jihoafrické republice, se objevují stále nové spekulace. Teď se Scotland Yardu ozval německý prostitut, který tvrdí, že s ním měl Shrien několikrát sex. Nechal svou krásnou ženu Anni zabít kvůli své homosexuální orientaci?

    Shrien Dewani si podle scotlandyardské policie chladnokrevně objednal vraždu vlastní ženy Anni, a to dokonce přímo na svatební cestě! Domluvil se s taxikářem Zolou Tongem (31), který sehnal na pomoc k hrůznému činu další dva muže, a po cestě do Kapského města ji nechal zabít. Kamerový systém pětihvězdičkového hotelu, ve kterém byl i s manželkou ubytován, zachytil finanční vyrovnávání s Tongou, což ho teoreticky usvědčuje z naplánovaného mordu.

    Všichni se ale ptají, zatímco Dewani vše kategoricky popírá, proč půvabnou Anni nechal zabít. Kvůli penězům? Nebo v tom byl někdo třetí, nějaká jeho milenka? Ukázalo se, že za tím možná nestojí jiná žena, ale muž.


    Výstřední homosexuální hrátky popírá

    Britské policii se ozval devětatřicetiletý prostitut z Mnichova, který tvrdí, že měl s Dewanim třikrát sex. Podnikatel po něm prý chtěl dost výstřední sexuální praktiky... Hrátky se prý odehrávaly v Londýně v časovém rozmezí od loňského září do letošního dubna. Prostitut policistům při výslechu řekl, že Dewaniho viděl v televizi, a proto jim hned zavolal.

    A co na to Dewani? Vše rezolutně popírá. Tak učinil i jeho mluvčí Max Clifford: "Naprosto to popíráme. Shrien Dewani za celý svůj život neměl sex s mužem!"

    "Obvinění jsou nepravdivá a směšná," řekl obhájce muže, který je obviněn, že nechal minulý měsíc, 13. listopadu zabít vlastní ženu, se kterou trávili líbánky v Kapském městě. Nechal unést auto. Její tělo bylo nalezeno v odcizeném voze o den později. Ženu někdo znásilnil a střelil do krku.

mandat ( 16. prosince 2010 06:49 )

Pro penize udelaji nekteri jedinci jeste horsi veci.Je to smutne,ale z hlediska takovych lidi je vse v poradku.On si vyhlidl obet,udelal plan a realizoval vse,aby dosahl sveho cile.Tomu se rika tvrda prace.Bohuzel.Takovych pripadu je vic.A zenske jsou jeste horsi.

manolla1 ( 16. prosince 2010 06:35 )

bezpáteřní grázl - pokud se skutečně prokáže, že je tomu tak! Všechno je možný! Nepochopím, proč se takto zaměření lidé žení - vdávají ( kvůli dětem?... )! Zjistit, že mám manžela gaye, tak sedím za vraždu!!! ...

anka ( 15. prosince 2010 21:51 )

inkwizitor ( 15. prosince 2010 20:47 )

áno, práve to som chcel povedať!, MUDr. Želmíru Herrovú aj s jej falometrom naňho a hneď bude jasný.

kacota ( 15. prosince 2010 18:48 )

ja by som mu žadneho pindika nemerala, ale mu ho proste vytrhla jak cibulu a hodila psom...za to čo urobil... nee.. chudiatka psiky...nejakým krkavcom ...len či by ho tí chceli ...

Zobrazit celou diskusi