Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Krásná milionářka: Zavraždil ji manžel?

Novomanželé pocházeli z prominentních rodin indického původu.
Novomanželé pocházeli z prominentních rodin indického původu.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: INT, pf, koj - 
26. listopadu 2010
17:37

Britský milionář Shrien Dewani (30) zastřelil svou manželku Anni (†28) na líbánkách v Africe! Tohle překvapivé podezření včera zaplavilo britská média. Dewaniho mluvčí to ale vyvrátil, afričtí policisté prý jen chtěli po milionáři svědectví hrůzného dne, kdy jeho lásku údajně zabili afričtí banditi.

Pokud se Shrien Dewani vrátí do Jižní Afriky, půjde do vězení a bude čelit žalobě z vraždy manželky Anni. Britský tisk původně přinesl informaci, že afričtí detektivové žádají, aby milionář přiletěl vysvětlit okolnosti vraždy. To ale popřel Dewaniho mluvčí: „Není podezřelý a nikam nepojede. Vyšetřovatelům slíbil spolupráci,“ řekl Max Clifford. Policie neposkytuje o vraždě, kterou prý spáchali dva muži kvůli penězům, žádné informace.

Podle serveru Newsru.com se novomanželům stala osudnou touha poznat Jižní Afriku jinak, než jen pomocí tradičních turistických výletů. Krásnou Anni napadlo vyrazit do místních chudinských oblastí a poznat tak život ve slumech. Třináctého listopadu se mladý pár vypravil taxíkem do blízkého městečka Guguletu.

Tam však taxikáře přepadli dva ozbrojení lupiči. Donutili ho opustit vozidlo a s mladým párem odjeli. Novomanžel jim nabízel peníze a všechny cennosti, jenom aby je nechali odejít. Nepomohlo to. Oba dva pocházeli z prominentních rodin indického původu,

mandat ( 27. listopadu 2010 14:07 )

Mozna sympaticka a mila,ale krasna urcite ne !!!! Ja to vedel,ze ten Zid vsechno naplanoval,chtel jen jeji penize.Hodil bych ho lvum.

Zobrazit celou diskusi