Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Poslední večírek milionářky: Před vraždou vypadali šťastní

Novomanželé působili na ostatní turisty jako nádherný a šťastný pár
 (Autor: Repro Sun)
Autor: INT, ap, Krvs - 
10. prosince 2010
22:20

Krásná a mladá milionářka Anni Dewani se usmívá do objektivu. S manželem Shrienem vypadala tak šťastně. Nemá v tu chvíli ani tušení, že je to její poslední piknik. Zbývají ji čtyři dny života. Její manžel se rozhodl, že ji nechá zavraždit. Turisté, kteří ten večer s novomanžely strávili, jsou šokováni. Vynořily se ale už spekulace, že vše rozhodně ve vztahu nebylo tak idylické, jak se na první pohled zdálo.

Fotografie na níž krásná novomanželka sedí u stolu se svým usměvavým manželem, vznikla první noc jejich líbánek v Jihoafrické republice. V příjemné atmosféře teplé africké noci popíjeli kávu a červené víno. Společnost jim dělali další turisté.

Vraždou jsou šokováni

A právě jedna z přítomných turistek promluvila o posledním Annině večírku pro britský deník The Sun. Podle terapeutky Angely (46), která sedí na snímku z večeře přímo naproti nic netušící Anni, působila dvojce jako naprosto šťastný pár.

"Vypadali jako by spolu byli spojeni. Nebyla jeho pouhým stínem. Vzájemně se dokonale doplňovali," uvádí Angela, která byla krásou Anni unesena. "Byla tak nádherná," svěřila se tisku.

Po zprávě o vraždě pak Angela i s manželem raději odletěla do Keni. "Jsem tak strašně naštvaná. Pořád jsme z toho v šoku," uzavřela své vyprávění.

Vše ideální nebylo

Některé informace ale mluví o tom, že vztah mezi novomanžely nebyl zdaleka tak ideální, jak se tvářili navenek. Docházelo u nich ke sporům v otázce budoucího rodinného života.

Shrien Dewanimu si nakonec na svatební cestě v Jihoafrické republice najal na svou novomanželku vrahy. Z ohavného činu ho usvědčily bezpečnostní kamery z jedné tamní restaurace, které zachytily, jak platí taxikáři, který pak zorganizoval únos, znásilnění a vraždu mladé novomanželky.

Blesk.cz bude nadále případ sledovat.

pavucinka ( 12. prosince 2010 12:50 )

takoví ti slušní sprosťáci, ti jsou nejvíce nebezpeční,protože mnohý naiva netuší s kým má vůbec tu čest, někdy ani po eltech,kdy je de facto partnerem využíván. Platí i obrácceně, nedávno na 112 byla vražedkyní žena a matka dětí.

jaaaa ( 11. prosince 2010 12:24 )

tak proc se zrovna o tomhle porad tolik pise?

egal ( 11. prosince 2010 10:17 )

proč Plesk pořád dokola píše,že někdo oddělal nějakou zazobanou černou hadici,udělejte z ní třeba princeznu Liánu

montpelier ( 11. prosince 2010 03:14 )

Blesk.cz bude nadále případ sledovat. ....... spíš tlumočit z anglického bulvárního plátku se spoustou hrubek .... práci zdar

samorost ( 10. prosince 2010 22:49 )

ano , někdo udělal ve finále pic.....

Zobrazit celou diskusi