Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Proč ubili stařenku (†84) sekyrou?

Vražda stařenky paralyzovala obec Rynárec
Vražda stařenky paralyzovala obec Rynárec  (Autor: Blesk - Jiří Čada)
Autor: Jiří Čada, jos - 
2. prosince 2010
11:03

Obcí Rynárec na pelhřimovsku obchází strach. Někdo tam umlátil sekyrou čtyřiaosmdesátiletou stařenku. Proč? To nyní zjišťuje policie.

Stařenku našli její sousedé ve středu večer. Na místo se ihned vypravili kriminalisté. Žena byla podle vyjádření kriminalistů ubita sekyrou. Proč? To zatím nikdo neví, žena prý neměla nepřátele.

"Nechápu to, jde z toho hrůza," uvedl soused, jehož dům stojí vedle domu stařenky. "Byla to pohodová žena, hodná, neměla nepřátel, nevíme, kdo to mohl udělat," dodal.

Ostatní mluvit nechtějí. Obcí obchází strach. Kriminalisté na pozemku stařenky kopali. Co tam hledali? To prozradit nechtěli. Blesk případ bude sledovat, přineseme další informace.

siroky11 ( 2. prosince 2010 23:44 )

samozřejmě, byly vyjímky, ale většina těch vraždících parchantů skončila s provazem na krku. A dnes o takových věcech mluvíme s veškerou samozřejmostí, jako když si mažete chleba s máslem!

gevi ( 2. prosince 2010 21:02 )

Jo jo, za komunistů v nedalké vsi umlátil syn oba staré rodiče, protože chtěl jejich peníze. Našli ho celkem bez problému, i když on to chtěl navléct na někoho jiného. A myslíte, že to bylo v novinách nebo v televizi.?

kdoasi ( 2. prosince 2010 16:52 )

No, ono to asi nelze paušalizovat....je vrah a vrah...představ si anelam například týranou manželku, která v afektu vezme do ruky nůž...ta je taky vrah. Ale chápu, co jsi měla na mysli

kudlankabezbozna ( 2. prosince 2010 16:35 )

Majetku... Aby to náhodou nebylo kvůli padesátikoruně. I takové věci už tu byly

anelam ( 2. prosince 2010 14:27 )

ale já bych to střílela šmahem,- všechny vrahy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání