Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zabil dcery ve Švýcarsku? Otec byl na lodi sám

Autor: INT, pf, šim - 
13. února 2011
20:39

Pátrání po dvojčatech Alessii a Livii (obě 6), jejichž švýcarský otec je unesl a pak spáchal sebevraždu skokem po vlak, má nový impuls. Jejich otec Matthias Schepp (†43) byl na trajektu na Korsiku zřejmě už sám, bez dětí.

Zařízení ho zachytilo na palubě už bez dívek, a tak vyšetřovatelé zjišťují, jestli dívky otec neopustil už ve Švýcarsku.

Šance na jejich nalezení není velká – otec v dopise adresované své ženě napsal, že dcery »odpočívají v pokoji a netrpěly«. Média informovala o tom, že se matka dívek vydala na Korsiku, aby pomohla kriminalistům při pátrání. Na Korsice ji doprovází její bratr. Před časem byli totiž právě na Korsice na dovolené.

Policii se přihlásilo několik svědků, kteří tvrdí, že obě holčičky viděli na severu ostrova v doprovodu cizí blondýny. Matka doufá, že může policii dovést na místa, kde v minulosti rodina trávila prázdniny. Upíná se k naději, že tam by dívky mohli nalézt. Zoufala Irina Schepp o víkendu znovu vystoupila v televizi, aby poprosila veřejnost o pomoc při pátrání po dívkách.

 

letajici_svec2 ( 14. února 2011 18:27 )

sevce - nalozil holky do auta a jel. Je jedno, kolik statu pritom projel. Na trajekt nastoupil s detma z trajektu bez nich. Tady neni prostor pro zadnou z tvych teorii. .........jak vidis tak prostor je.. zatim jsou to jen zmatecne informace a policejni hypotezi... ...poznala okamzite jeho pismo! ..kolik z vas pozna na prvni pohled pismo sveho partnera, manzela? Zvlast v dobe kdy vsichni pisem na PC

suuri ( 14. února 2011 11:25 )

to ani nelze číst,co se všechno dějě!!

kacota ( 14. února 2011 10:35 )

ďakujem za kompliment to mám asi k Valentínovi ... A už by si mi naozaj mohol dat pokoj...čo ty na to?

inkvizitor ( 14. února 2011 10:22 )

nic jiného si nezaslouží pokrytec ty si na tom o něco líp než gogo, ty svou úchylku a blbost neskrýváš, ale ten starý plesnivec je je prohnilý falešnou morálkou až k zblití

kacota ( 14. února 2011 10:06 )

a ty robíš aj niečo iné ako nadávaš luďom za chrbtom? mne môžeš ale starému chlapovi ako je gogo - fuuuuj

Zobrazit celou diskusi