Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Schwarzenberg: Synovi vlétl do ksichtu závěr

Autor: Eva Pospíšilová, Veronika Pukačová, lmk - 
5. listopadu 2011
13:56

Ministr zahraničí a předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg neprožívá v poslední době zrovna nejšťastnější období. Nejenže musí tento milovník spánku téměř nepřetržitě kvůli obstrukcím sedět a klimbat na nepohodlné lavici ve Sněmovně, vrásky na čele mu bezesporu přidělal i jeho syn Johannes. Minulý víkend se totiž poranil na lovu a musel do nemocnice.

Kníže Karel Schwarzenberg včera Blesku řekl, co bylo skutečnou příčinou toho, že jeho nejstarší syn byl hospitalizován. „Syn se nepostřelil ani nebyl postřelen. Selhala mu puška, to se někdy stává,“ řekl Blesku a pokračoval v líčení toho, jak jeho syn přišel k úrazu. „Závěr vyrazil dozadu a holt mu to vlítlo do ksichtu,“ uvedl jeden z nejpopulárnějších politiků.

Johannes Schwarzenberg leží momentálně v nemocnici kvůli pošramocenému obličeji. „Nevím, kolik má stehů, ale museli mu to sešít,“ dodal předseda TOP 09. Blesk na hospitalizaci Schwarzenbergova syna upozornil očitý svědek celé události. Ke zranění došlo minulý víkend na Orlíku při lovu prasat.

Johannes Schwarzenberg, přezdívaný Aki, se věnuje obchodu a správě rodinného majetku. V péči i vlastnictví má také oblíbený jihočeský zámek Orlík, kde jeho otec prožil rané dětství. Johannes se narodil ve Vídni v roce 1967 Therese, hraběnce z Hardeggu.

peterwilliams ( 17. ledna 2013 05:42 )

škoda že nechcípnul on..

j.vrb ( 6. listopadu 2011 17:53 )

Jenže vám panelákovým sockám za chvíli vrazi z Wolstrýtu ukážou zač je toho loket. Neuděláte si zásoby a člověk to do vás může hustit horem spodem že je třeba se zajistit. Supermarkety za nedlouho krachnou. Budete pytlačit po lesích na co kápnete i kočky a krysy budete žrát a mezi sebou se budete žrát taky a Arabáci s NATO vypustí na Evropu chemický a atomový spad. Nikdo nic neudělá dokud to jde.

Petrolin ( 6. listopadu 2011 16:22 )

Toto se nám sockám nemůže stát.V panelákovém obýváku divoká prasata nepěstujeme i když po návštěvě vnoučat to někdy na to ukazuje a jiné latifundie nevlastníme.Takže natrženou hubu od urvaného fršlusu nemůžeme mít,to mají rezevované bohatí.Také si myslím,že mladý kníže pán by si měl pořídit na střílení prasat něco lepšího nebo překontrolovat před výstřelem,že nemá naonděné v laufu.

komarius ( 6. listopadu 2011 16:02 )

Douč se dějepis a poznáš jak tento rod ubližil Č eskému národu!!!

sosacek ( 6. listopadu 2011 15:57 )

Já se naučím číst.., a vy se soudružko naučte psát a nekoktat. Ona prasklá žilka by vás mohla poznamenat na celý život..

Zobrazit celou diskusi