Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tajná léčba Havla: Dojíždějí za ním lékaři z Prahy

Autor: Kbali, mor - 
28. května 2011
07:45

Léčebné procedury a hlavně klid od veřejnosti si při utajovaném pobytu v Karlových Varech dopřává Václav Havel (74). Ve Vojenské lázeňské léčebně o něj pečuje místní personál. Jak se ale Blesk přesvědčil, dojíždějí za ním i lékaři z Ústřední vojenské nemocnice v Praze.

Havel se v lázních zotavuje po vleklých zdravotních problémech s dýchacími cestami. Pečuje o něj nejen místní personál, ale i soukromý tým. Včera dopoledne ho dokonce přijeli zkontrolovat lékaři z Ústřední vojenské nemocnice v Praze. Ti mu také pobyt v lázních zařídili.

Havel ale údajně navštívil i lékaře v nemocnici v Ostrově u Karlových Varů. „Bohužel ze zákona nesmíme poskytovat informace o klientech bez jejich souhlasu jiným než rodinným příslušníkům,“ řekla pouze mluvčí ostrovské nemocnice Andrea Zvolánková.

Mlčenlivostí je vázán nejen personál hotelu, ale také kancelář bývalého prezidenta. „Jde o ryze soukromý pobyt, proto nebudeme poskytovat vůbec žádné informace,“ uvedla Havlova tajemnice.

zdan ( 11. července 2011 14:07 )

Nautile,běž se potopit.

crakazasecrak ( 29. května 2011 07:26 )

hele ten neměl nikoho v lásce je jasný,udělal to schválně že nadržoval vrahům a sebrance..pomstil se lidem ..ten nikoho neměl rád a lidi obzvlášt...takový z m..d neměl být prezidentem!!má v palici vykouřeno a vychlastáno!!

crakazasecrak ( 29. května 2011 07:24 )

ten nikdy nikoho nemiloval ..jen žvanil vychla..stanej mozek a vyhu..llenej!!

sirena ( 29. května 2011 06:16 )

olesja

francjosef ( 28. května 2011 20:40 )

Již ho nechtě dědka trénovat skoky do rakve a ne ho uzdravovat.Napáchal škody dosti a proto !!!!!!!!Kdo je na něj zvědacej ožralu.Nejvyšší čas a ne ho léčit zdarma zme-ka.

Zobrazit celou diskusi