"Určitě se znovu ožením. Ale kdy to bude, zatím nevím. Každopádně to bude tajně a bude to brzy," odpověděl Blesk.cz na otázku, zda má v plánu se se svou přítelkyní Zdeňkou oženit, Pohlreich.

Zdeněk, který se teprve letos rozvedl se svou manželkou Naďou, má opět roupy znovu vlézt do chomoutu. "Svou přítelkyni mám velmi rád a je nám spolu dobře, tak proč se bránit svatbě," usmívá se kuchař, který na křest desky Dalibora Jandy do restaurace Havelák dorazil nejenom se Zdeňkou, ale i s oběma syny z jejich předchozích vztahů. "Kluci se skamarádili, už jsme všichni čtyři byli nejednou společně na dovolené a bylo to fajn," tvrdí drsný kuchař, který už natočil první díl čtvrté řady Ano, šéfe!

Zdeněk Pohlreich s přítelkyní Zdeňkou a jejich syny z předchozích vztahů
Autor: Tomáš Vrbenský, archiv Havelák

"Budu stejně drsný jako v předchozích dílech. Koncept pořadu se neměnil, jediná změna je v tom, že si vše produkuji sám a musím přiznat, je to lepší," řekl Blesk.cz Zdeněk.

Samozřejmě nám to nedalo, abychom se Zdeňkovy přítelkyně nezeptali, kdo je u nich doma v kuchyni šéfem.

"Ze sedmdesáti procent vaří Zdeněk a zbytek připadne na mě. Ale také velmi rádi chodíme do restaurace a nejenom do Zdeňkovy," prozradila nám sympatická Zdeňka.

Fotogalerie
11 fotografií