Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena našla v balení kapusty použitý kondom s chlupy. Zeleninu naservírovala dětem

Autor: base, všm - 
25. dubna 2018
15:15

Gilbertovi z britského města Lincoln zažili večeři, na kterou asi hned tak nezapomenou. V balení kapusty, na které si pochutnávali k masu a bramborům, byl totiž i použitý kondom. To bohužel zjistili až druhý den ráno, když chtěli zbytek zeleniny nasypat morčatům. Zprávu přinesl web Mirror.

„Kapustu jsme měli den předtím k večeři a část zbyla v pytli. Ráno jsem listy natrhala morčatům a mezi nimi byl kondom. Stála jsem tam a přemýšlela, co to může být. Poté jsem to vzala do ruky a uvědomila si, co to je. Vypadalo to použitě a špinavě,“ popsala matka rodiny Chrissie. Kapustu o den dříve jedla ona, její manžel Paul (35) i dvě malé děti (3 a 5).

Žena tak okamžitě vyhledala lékařskou pomoc s obavami, jestli její rodině nehrozí nějaká infekce či pohlavní choroba. Lékaři ji ujistili, že šance jsou minimální.

Následně Chrissie prezervativ vyfotografovala a snímek poslala s nahraným vzkazem na zákaznické centrum Tesca, kde zeleninu koupila. O 6 týdnů později obdržela třístránkový dopis od firmy Emmett UK, která měla sklizeň zeleniny na starost. 

Společnost potvrdila, že se v balíku se zeleninou nacházel použitý prezervativ a dva tmavé vlasy. Podle ní byl kondom nepoškozený, z čehož plyne, že tam byl dodán až dodatečně. Jinak by prý sklizeň nemohl přežít.  

„Oni si myslí, že nemáme nic lepšího na práci než přidávat si do kapusty kondom?“ okomentovala nařčení Chrissie. 

Mluvčí firmy Tesco zdůraznil, že obchodní řetězec dbá na vysoké standardy jejich produktů a veškerá zelenina podléhá přísným kontrolám. Z těchto důvodů je prý nemožné, aby se něco takového stalo. 

„Velmi nás mrzí, že je paní Gilbertová nespokojená s výsledkem šetření, nicméně se nebráníme o případu jednat dále, spokojenost zákazníků je na prvním místě,“ dodal mluvčí.

Zobrazit celou diskusi