Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Elektronická cigareta ho málem stála život! Po výbuchu baterie se změnil v chodící pochodeň

Autor: lm - 
4. listopadu 2016
07:06

Po explozi elektronické cigarety se proměnil v chodící pochodeň! Francouzský podnikatel skončil v nemocnici s vážnými popáleninami poté, co se mu baterie k přístroji vznítila v kapse. Incident zachytila bezpečnostní kamera.

Podnikatel Amine Britel si užíval cigaretu před svým klubem ve francouzském Toulouse, když zčistajasna došlo k explozi. Muži vybuchla náhradní baterie k elektronické cigaretě, kterou měl v kapse bundy. Amine se rázem proměnil v chodící pochodeň.

Ochranka podniku ihned vyrazila šéfovi na pomoc a uhasili ho. Muž byl následně převezen do nemocnice, kde mu lékaři ošetřili vážné popáleniny na břiše. „Naštěstí jsem měl na sobě bavlněnou košili a ne z umělého vlákna. Taky jsem moc rád, že jsem si baterii nedal do kalhot,“ přiznal po incidentu Amine Britel.

Muž má po nehodě jasno. Podle něj za samovznícení může čínská společnost, která baterii vyrábí. Baterie prý vybuchla poté, co se v kapse dostala do kontaktu s mincemi. Na společnost kvůli tomu hodlá podat žalobu. Na elektronické cigarety ale nezanevřel, jen si teď vybírá ty s integrovanou baterií.

Video  Muži se vznítila baterie od elektronické cigarety v kapse.  - Youtube
Video se připravuje ...

Fila231 ( 7. listopadu 2016 15:25 )

Když si někdo pořídí nekvalitní z Číny, tak tam hrozí i třeba takový riziko, jaké se mu stalo, je to taková časovaná bomba. Je to podobná kauza jako bouchající Samsungy) Elektronickou cigaretu mám a nebojím se toho, že by se mi stalo něco podobného. Kupoval jsem kvalitnější americkou Vapour2, chce to prostě větší investici, právě kvůli kvalitě a zdraví.

krtek. ( 4. listopadu 2016 22:20 )

Koureni skodi zdravi souhlas, za tohle vyrobce nemuze

kitsune ( 4. listopadu 2016 12:41 )

i kdyby je vyrabeli v americe zkrat je proste zkrat. To je taky napad strcit baterii jen tak do kapsy

Zobrazit celou diskusi
Další články
Články odjinud