Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krásná dcera šíleného srbského řezníka Arkana žije v přepychu: Kde na to bere?

Autor: dce - 
16. září 2016
06:00

Je dcerou jednoho z nejhorších zločinců válek na Balkánském poloostrově. Željko Ražnatović alias Arkan zemřel při atentátu již před 16 lety, jeho dcera (18) ovšem žije i dnes v neuvěřitelném přepychu.

Osmnácté narozeniny oslavila ve společnosti stovek přátel a celebrit - šampaňské teklo proudem dlouho do noci. Takový je život Anastázie Ražnatović, dcery po zesnulém válečném zločinci, které mnozí její fanoušci přisuzují podobu s Kim Kardashian.

S téměř půl milionem sledujících na Instagramu patří srbská kráska mezi místní celebrity. Každou její fotku zdobí pečlivý make-up, drahé šaty a nezřídka i exotické lokality, ve kterých se fotí. Kde na to ale bere?

Željko Ražnatović známý též jako Arkan byl zakladatelem Srbské dobrovolnické gardy (známých jako Arkanovi tygři), která byla viněna z řady válečných zločinů za války v Jugoslávii. Mezi lety 1990 a 1996 měli na svědomí ozbrojené loupeže, pašování, vraždy stovky tisíců Chorvatů a bosenských muslimů. Podle mnohých byl jedním z mála lidí, kterým věřil i Slobodan Milošević, jiní ale tvrdí, že i on se šíleného zločince bál.

V roce 1995 si vzal za ženu zpěvačku jménem Ceca, s níž se seznámil, když zpívala pro jeho krvelačnou gardu. Jejich manželství bylo nazýváno „srbskou pohádkou“. Na Arkana byl vypsán zatykač v mnoha zemích, přesto soudu statečně prchal až do roku 2000, kdy na něj byl spáchán atentát - mladý zločinec Dobrosav Gavrić ho zastřelil zbraní české zbrojovky CZ-99.

Ratz ( 16. září 2016 11:01 )

CZ-99 nemá s Českou Zbrojovkou nic společného, je to pistole srbské zbrojovky Zastava Arms, který byla vyvinuta ještě v době bývalé Jugoslávie v závodě Crvena Zvezda odtud tedy zkratka CZ.

gabreta ( 16. září 2016 10:35 )

Nebuďme naivní. O Albánských a Chorvatských řeznících se nedozvíme, protože jsou chráněni RB OSN a Hágem. Madla řeznice uměla zařídit, že gauneři byli jen na jedné straně konfliktu, protože Amíci potřebovali vojenskou základnu v Kosovu!! Proto klidně prošlel i válečnej zločin, bombardování suveréního státu Amíkama bez mandátu RB OSN!!

marti33 ( 16. září 2016 08:12 )

Spíš by nás zajímalo jak žijí děti řeznice Albrightové a Thaciho?

Zobrazit celou diskusi