Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Martin (†30) a Mirka (26) plánovali společnou budoucnost: Místo svatby pohřeb!

Martin a Mirka plánovali společnou budoucnost. Spolu měli dvouletého syna.
Martin a Mirka plánovali společnou budoucnost. Spolu měli dvouletého syna.  (Autor: Facebook)
Autor: lm - 
8. září 2016
22:00

Plánovali společnou budoucnost, na místo svatby ale musí chystat pohřeb. Martina (†30) jen několik dní před veselkou zasáhl elektrický proud a zemřel. Jeho zdrcená snoubenka se z tragédie nemůže vzpamatovat. Pár spolu má dvouletého syna Matúška.

Martin byl povoláním elektrikář, svou práci měl velmi rád a byl zkušený. V úterý byl se svými kolegy ve slovenské obci Staškov u českých hranic, kde měli podle informací Plus JEDEN DEN zakázku od obce. Martina zasáhl proud poté, co vylezl na sloup elektrického vedení. Po zásahu spadnul dolů a nedýchal.

Kamarádi se mu snažili pomoct a ihned zavolali záchranku. „Lékař na místě mohl konstatovat už jen smrt. Snaha zachránit mladý lidský život byla marná,“ sdělil deníku mluvčí záchranářů Boris Chmel. „Byl úplně ohořelý, nedalo se na něj ani podívat. Byl to strašný pohled,“ prozradila deníku sousedka, která byla u tragédie. Případem se nyní zabývá policie.

Mirka se se smrtí milovaného partnera nemůže vyrovnat. Před dvěma lety se jim narodil syn Matúš a pár za několik málo dní plánoval svatbu. „Milovala jsem ho a milovat budu. Život bez něj si neumím představit, ale musím být silná pro našeho Matúška,“ zmohla se Mirka na pár slov.

jarosovama...@... ( 6. prosince 2016 08:11 )

 Smutný a nespravedivý zivot

baska828 ( 15. září 2016 06:48 )

 Po prvé ste to celé prekrutili,po druhé Vám rodina nedala súhlas uverejniť ani clanok a A ANI fotografiu,ste zvery ,čo sa priživujú na cudzom nešťastí...fuj,je mi z vás zlé...😩

nezadat1 ( 9. září 2016 14:54 )

Byl tak zkušený,že ho to látlo.

HahaBimbi ( 9. září 2016 08:07 )

 To je jeden z hlanich duvodu, proc se maji lidi vzit, nez maji deti, kdyz pominu zakladni slusnost vuci diteti - ze svazku manzelskeho.....takhle i kdyz je to hozny, by mela materskou, vdovsky i sirotci duchod a o syna se v klidu postarala, alespon po materialni strance......socialni inzenyri....de.ilni.

Hops_aIive ( 8. září 2016 23:43 )

Blesk sbírá čím dál více drastický příběhy od našich zahraničních sousedů, u nás se toho asi stalo málo

Zobrazit celou diskusi