Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Znásilnili mě 40 000krát, říká sexuální otrokyně. Přítel na ní vydělal 30 milionů

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: shp - 
9. února 2016
12:57

Působil jako princ z pohádky, byl okouzlující, něžný a romantický. Po osmidenní známosti řekl Francisco své milé Alejandre Rodriguez (29), že ji miluje a chce si ji vzít. Ona jím byla unesena, a tak se rozhodla, že se odstěhuje do mexického Tenancinga za jeho rodiči. Pro tehdy devatenáctiletou dívku tím začala nejhorší noční můra jejího života. Z prince se totiž vyklubal pasák, který ji donutil prodávat své tělo za peníze.

Byl to zkušený svůdník. Cítila jsem se díky němu krásná a ve všem jsem mu věřila,“ přiznala Alejandra. „Byla jsem šíleně zamilovaná do Francisca a věřila jsem, že on miluje mě. Až později jsem pochopila, že to byla hra, když jsem viděla stejné techniky používat na jiné oběti,“ dodala o svém pozdějším prozření.

S Franciscem se přestěhovali k jeho rodičům. Ti k ní byli hodní, ale nikdy jí nedovolili odejít. „Byl tam jen Francisco, jeho matka a otec. Byli ke mně velmi slušní, ale nikdy mi nedovolili opustit dům a neřekli proč. Následně se přítel, ze kterého se vyklubal tyran a pasák, předvedl v tom nejhorším světle.

On i jeho rodiče začali Alejandru přemlouvat, aby začala šlapat. Měsíc odolávala, ale oni jí slibovali hory doly i to, že si vydělají jmění na hezký život. „Řekla jsem, že to zkusím, ale tím, že jsem řekla ano, jsem se odsoudila k pobytu v pekle,“ řekla Alejandra.

Francisco ji převezl do města Puebla, kde měla pracovat od desíti večer do desíti ráno a uspokojit alespoň 20 zákazníků. A to i přesto, že do té doby měla sex jenom se dvěma muži. „O první noci jsem se pokusila utéct, ale Francisco mě tvrdě zbil a donutil jít k dalšímu klientovi na pokoj,“ dodala Alejandra.

Během prvních dvou měsíců jsem byla znásilněna více než 1200krát,“ říká smutně Mexičanka. Ale tím noční můra zdaleka neskončila. Jednou ji zákazník znásilňoval a přitom jí strčil do pusy pistoli. „Prosila jsem ho, ať zmáčkne poušť,“ přiznala Alejandra.

Později ji po pětidenním nelegálním překročení hranic s USA dostal Francisco ke své rodině do Atlanty. Tam byla opět nucena k prostituci v nevěstinci. „Byly dny, kdy jsem měla 60 zákazníků denně. Odhaduji, že jsem byla během tří let znásilněna asi 40 000krát,“ dodala Alejandra.

Později se jí podařilo utéci, ale rodině doma lhala o tom, co je Francisco zač. „Pořád si myslí, že je dobrý muž. Raději jsem řekla, že jsem ho opustila, než abych musela přiznat hanebnou pravdu,“ uzavřela Alejandra s tím, že svému příteli-pasákovi vydělala za ty roky 30 milionů. Bohužel mu porodila i dítě, které vychovává jeho rodina. Život Mexičanky bude nadosmrti poznamenán nesčetnými traumaty.

pupak ( 14. června 2016 19:44 )

Kdo na tohle vleze...

zelena.karkulka ( 9. února 2016 22:06 )

tihle primitivové umí počítat jen do 5,pak už je to mnoho

rumungro ( 9. února 2016 19:14 )

Možná jsem naivní,a možná,že po tom leckterá nymfomanka touží,ale takhle si svůj žívotní osud žádny děvče určitě nepředstavuje.

Vagin ( 9. února 2016 18:28 )

 Zagorka měla své počítadlo lásky.

thheodor ( 9. února 2016 17:20 )

 Fascinující matematické schopnosti této superkurvy!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi