Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Opilí rybáři na thajské pláži znásilnili dvě turistky: Pod krkem jim při tom drželi nůž

Opilí rybáři na thajské pláži znásilnili dvě turistky: Pod krkem jim při tom drželi nůž.
Opilí rybáři na thajské pláži znásilnili dvě turistky: Pod krkem jim při tom drželi nůž.  (Autor: Twitter)
Autor: ČTK - 
1. března 2016
07:51

Pět kambodžských rybářů se přiznalo k napadení a znásilnění dvou francouzských turistek na odlehlé pláži v Thajsku. V dnešním prohlášení o tom informovalo kambodžské ministerstvo zahraničí.

Thajská policie o víkendu informovala, že v sobotu byly na pláži odlehlého ostrova nedaleko thajské námořní hranice napadeny čtyři francouzské turistky, dvě z nich útočníci znásilnili. Útočníky dopadla policie, když se snažili utéct.

Nyní kambodžské ministerstvo zahraničí potvrdilo, že se muži k útoku přiznali kambodžskému velvyslanci v Thajsku. Podle prohlášení ministerstva byli v době činu značně opilí.

Jde o další mediálně sledovaný případ násilí v oblíbené turistické destinaci, který vyvolává otázky kolem bezpečí turistů v Thajsku. V prosinci shledal thajský soud vinnými dva dělníky z Barmy z vraždy dvou britských turistů na pláži v jižním Thajsku.

Thajská vláda očekává, že v letošním roce zemi navštíví rekordních 32 milionů lidí. Turistika zůstává jedním z mála světlých bodů thajské ekonomiky, která se stále ještě nevzpamatovala z vojenského převratu v roce 2014.

djaba ( 1. března 2016 21:17 )

A my když jdeme na ryby , tak se u toho popíjíme , grilujeme a hrajeme karty .Na nějaký baby se..me a žvejkáme .Proč ? Protože jsme kulturní lidé v kulturní zemi .A když nemáme co pít a jíst , táhneme domů .

ohrazenice ( 1. března 2016 09:36 )

Já když byl opilej tak i když bych chtěl tak nic.

Zobrazit celou diskusi