Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Syna (10) jí v bazénu znásilnil migrant. Lituji, že jsem řekla, že uprchlíci potřebují pomoc, říká matka

Matka desetiletého chlapce, kterého znásilnil migrant, promluvila o rodinné tragédii.
Matka desetiletého chlapce, kterého znásilnil migrant, promluvila o rodinné tragédii.  (Autor: Wikipedia.org)
Autor: shp - 
9. února 2016
11:23

Šel si zaplavat do bazénu, osvěžit se a pobavit. Skončil však v nemocnici s krvavými zraněními. V rakouském bazénu znásilnil desetiletého chlapce Gorana migrant z Iráku (20). „Neměl jsem dlouho sex, byla to nutnost,“ hájil se po zatčení. Matka nebohého znásilněného dítěte promluvila o tom, že učila děti, že se musí uprchlíkům pomáhat.

Chlapcova matka Dunja R. je sama přistěhovalcem. Do Rakouska se přestěhovala v 90. letech ze Srbska, kde právě probíhala občanská válka. Sama zažila těžký útěk z vlasti a ví, jak je těžké začít v jiné zemi, kde na vás lidé koukají kvůli původu přes prsty.

Nemohla jsem tomu věřit, když jsem to slyšela. Pocházím ze Srbska a žila jsem pět let v charitativních domech společně s lidmi z různých zemí,“ řekla Dunja R. místnímu listu. Sama vychovává kromě Gorana ještě další čtyři děti.

Rozhodně mě nemůžete nazvat rasistou, ale to, jak se bránil, je obludné. Je to stejné, jako kdybyste šli vykrást banku, protože nemáte dost peněz pro svých pět dětí,“ dodala zdrcená a rozhořčená matka. Migrant z Iráku se hájil tím, že dlouho neměl sex.

Vím, že to je zakázané v každé zemi. Dříve jsem nebyl nemocný,“ prohlásil muž po zadržení. V rodném Iráku zůstala jeho manželka i s dcerou. „Vím, že fyzické rány se zahojí, ale rány na duši se nemusí zahojit nikdy,“ uzavřela matka chlapce.

rucnikvolamydlo ( 9. února 2016 14:10 )

Chudák kluk, mít za otce pedofilního buzer@nta, není žádná výhra.

ochcallis ( 9. února 2016 12:52 )

Jedu tam a nechám se vypércat

rucnikvolamydlo ( 9. února 2016 12:52 )

To je další důkaz, že Evropa není na uprchlíky připravená. Kdyby byl, u každé ubytovny po běžence kozí chlívek, tak by se takové případy omezily.

mimo76 ( 9. února 2016 12:43 )

 skoda ze tyto ochrancovia migrantou na to pridu az ked to zasiahne ich rodinu, dufam ze to tej krave otvorilo oci ak nie jej syn bude slapkou co uz"D

mitoz ( 9. února 2016 12:40 )

To je pořád musíme jim pomáhat a nikoho z vítačů nezajímá, že přicházejí fakticky jen muži, navíc ještě zaostalí a agresivní. Vznikají ghetta a nebezpečné zóny, ale pořád jim musíme pomáhat. To není o solidaritě, ale o hlouposti.

Zobrazit celou diskusi