Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

ISIS poslal na smrt čtyřletého chlapečka: Udělali z něj sebevražedného atentátníka!

Autor: lm - 
6. ledna 2016
19:02

Barbaři z Islámského státu se neštítí žádného zvěrstva! Islamisté prý začali na sebevražedné mise posílat i opravdu malé děti! V Iráku údajně navlékli výbušniny na teprve čtyřletého chlapečka...

Islamisté prý čtyřletého chlapce poslali na sebevražednou misi poté, co zajali a popravili jeho otce. Ten měl předtím zabít dva bojovníky ISIS, za což nad ním islamisté vynesli rozsudek smrti.

Čtyřletému chlapečkovi barbaři na tělíčko připevnili výbušniny prý obzvláště odporným způsobem. „Udělali to tak, aby se mu (při explozi) rozletěly po okolí vnitřnosti,“ řekl mluvčí irácké skupiny Popular Mobilisation, která proti islamistům bojuje. Chlapce poté na dálku odpálili.

Islamisté poslední dobou staví děti do čím dál větších rolí. ISIS začátkem ledna zveřejnil video, ve kterém čtyřletý chlapec přezdívaný „Džihádista junior“ vyhrožuje, že zabije všechny bezvěrce. Do Sýrie ho před třemi lety unesla jeho matka Grace Dare (24), která konvertovala od křesťanství k islámu.

vosavopruz ( 6. ledna 2016 21:59 )

jako je to hrozné,ale o jednoho budoucího vraha mín

rumungro ( 6. ledna 2016 21:17 )

Zatím vyčkejte instrukcí,okruh témat je širší než jsme předpokládaly a stále se rožšiřuje,to stejné platí i pro mustr doporučených frází.

renoli ( 6. ledna 2016 19:18 )

Chudák kluk, narodil se na blbém místě.

Zobrazit celou diskusi