Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Británie si hýčká teroristy! Muslimský duchovní šíří nenávist, ale na dávkách bere miliony

Autor: lm - 
8. července 2015
05:50

Velká Británie si hýčká dalšího muslimského duchovního, který šíří nenávist proti západní civilizaci a svými kázáními inspiroval i tuniského masového vraha. Proč už nebyl dávno deportován?

Kazatel v jedné ze svých řečí označil londýnské bombové útoky z roku 2005, při nichž zahynulo pět desítek lidí, za „úžasné vítězství“. Navíc svými nenávistnými projevy inspiroval tuniského mladíka Sajfaddína Rizkího k masakru, při němž zahynuly skoro čtyři desítky turistů, převážně Britů. Spojován je i s řezníkem Islámského státu džihádistou Johnem. Terorista se ale navzdory tomuto ve Velké Británii rozhodně nemá nijak zle.

Hani al-Sibaj (54) žije podle zpravodajského serveru DailyMail s manželkou a pěti dětmi v pronajatém luxusním domě v západním Londýně, jehož cena je odhadována přibližně na milion liber (v přepočtu necelých čtyřicet milionů korun). Nájem jde z kapes daňových poplatníků. Před domem má kazatel vyznačené parkovací místo a ročně spolu s manželkou inkasuje od vlády na padesát tisíc liber (skoro dva miliony korun).

Muslimský duchovní měl být kvůli terorismu deportován už před patnácti lety, ale jeho právníci, které také platí daňoví poplatníci, se po celou dobu soudí s vládou, aby deportaci zastavila a odstranila jméno kazatele ze seznamu teroristů. Hani al-Sibaj se přitom odvolává na britské zákony o lidských právech, které ale paradoxně poté ve svých kázáních ostatním upírá.

ellenic ( 8. července 2015 10:01 )

A to se ho neumí zbavit, jací právníci, prostě deportovat a hotovo . Nepracuješ, tak žádný luxus, tohle nechápu. Nenávidí kapitalismus, ale požitky a luxus Anglie mu nevadí . Ztřískat a vyhnat.

kapturek ( 8. července 2015 10:00 )

 a co se u takove lidske spiny resi ? kulku mezi oci a hotovo

XLADI ( 8. července 2015 08:28 )

Já bych mu dal "dávky" třeba 2 i víc a byl by klid

bjuno ( 8. července 2015 07:53 )

To i tak trochu připomíná "teroristy" u nás.... Taky jsou jiní, taky žijou z dávek a taky jsou "DYSKRYMYŇOVAŇY" ...

karllos.dc ( 8. července 2015 07:36 )

Dokud se budeme s tímhle póvlem sr*át, tak se nic nezmění!! Nakopat do pr*dele a táhni, diskuze skončila a stěžuj si u Aláha!

Zobrazit celou diskusi