Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kramný opět míří k soudu: Jaký trumf vytáhne obhajoba?

Autor: Jiří Krušina - 
4. listopadu 2015
05:00

Už potřetí! Ve čtvrtek znovu stane před soudem Petr K. (37). Co se chystá? Ke smrti Moniky (†36) a Klárky (†8) se vyjádří další dva znalci z oboru soudního lékařství. A Blesk zjistil i to, co připravuje obhájkyně Petra K. Jana Rejžková.

Výslechy svědků i znalců se blíží ke konci. Kdo se chystá na Petra K., který usedne na lavici obžalovaných? Vyslechne si manžel a otec zesnulých už za pár dní verdikt?

U soudu v Ostravě budou vypovídat dva znalci z oboru soudního lékařství. Ti zkoumali pitevní zprávy svých kolegů z Ostravy a podle všeho se chystají jejich výsledky rozporovat.

Dění ze soudní síně můžete sledovat online na Blesk.cz. Připravujeme pro vás online přenos!

„Považuji za důležité, aby se k příčinám úmrtí Moniky a Klárky vyjádřili další znalci. Z jejich zjištění bude řada lidí překvapena,“ řekla Blesku Jana Rejžková.

Rejžková bude trvat i na předvolání egyptského patologa. „Petru K. hrozí vysoký trest. Soud už vyslechl rodinné známé i sousedy. Já budu soud opětovně žádat o předvolání egyptského patologa. Právě ten by měl říci, jak došel k závěrům pitvy, které zcela popřely, že by můj klient byl vrah. Soud již důkazní návrh zamítl, nicméně by se mohl pokusit o předvolání egyptského patologa,“ dodala Rejžková.

prvosienka ( 5. listopadu 2015 03:27 )

prvosienka ( 5. listopadu 2015 03:24 )

a toto má byť sudna elita??ten Pospíšek???to skrslo v jeho hlave,že to bola elektrina???dá sa veriť českým patológom??asi chcel z tohto prípadu dobre naryžovať...

prvosienka ( 5. listopadu 2015 03:07 )

kramný nie je taký prešpekulovaný,aby ešte doma mal plány,ko ženu i decko zabije v Egypte...na to nemá dosttočné IQ...stále mi vychádza,že je nevinný a všetko bolo uplne inak...Ten posledný znalec ešte dobre pomieša karty...najprv našli vinníka a teraz sa pokušaju vymyslieť,ako by mu to akože dokázali,,,Čo ich vedie k tomu,aby to bol Kramný,čo ich zavraždil????Pre čie dobro??komu to nahrá do karát..komu bude osožné,že vrah má byť Kramný???

tymitaky ( 4. listopadu 2015 22:45 )

Nefrčím, ale cílevědomě jsem se k tomu vypracoval, jak si s debilitou na tom ty?

tymitaky ( 4. listopadu 2015 22:33 )

To zas bude parodie, musím si přivstat.

Zobrazit celou diskusi