Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nová advokátka Petra K. zastupovala i Čunka: Co si o ní myslí?

Autor: Jan Exner, ljš - 
3. dubna 2014
18:45

Žena, která má Petra Kramného spasit a zajistit mu svobodu, není žádné právnické ořezávátko. Obhájkyně Jana Rejžková pracovala před časem pro Stanislava Grosse a ještě dříve také pro senátora Jiřího Čunka.

Rejžková měla Čunka obhajovat proti obžalobě z toho, že od realitní společnosti převzal úplatek ve výši půl milionu korun. "Doporučil mi ji jeden spolupracovník, když jsem hledal advokáta. Předtim jsem ji neznal," řekl Čunek deníku Aha!.

Nová advokátka Petra Kramného mu ale příliš nepomohla. Neměla k tomu totiž dostatek času. "Setkal jsem se s ní jednou nebo dvakrát. Brzy jsem zjistil, že nemůžu mít advokáta na Moravě, ale potřebuju ho v Praze, kde jsem především byl. Najal jsem si pana doktora Brunu (zastupuje např. Janu Nagyovou, pozn. red.)," vysvětlil.

K schopnostem Jany Rejžkové se ale příliš vyjadřovat nechtěl, protože jejich spolupráce byla tak krátká. "Nevím o tom, že by ve mně vyvolala nějaké dojmy. Trvalo to asi půl hodiny. Přišel jsem do její kaceláře, mluvili jsme o případném řešení. Domníval jsem se, že ten případ je tak jasný a důkazy na mé straně, že to ani nestojí za takové úvahy. Ukázalo se, že se mýlím,"  popsal jejich schůzku.

To Petr Kramný Rejžkovou za nikoho rozhodně měnit nehodlá, naopak její osobou vystřídal svého dosavadního advokáta Jaromíra Richtera, který mu byl přidělen soudem. Nová obhájkyně, která se prý rozhodovala zhruba měsíc, se bude celý následující týden seznamovat se spisem.

Video  Exkluzivní rozhovor s novou advokátkou Petra Kramného  - Blesk - Slávka Červená
Video se připravuje ...

.tigress ( 4. dubna 2014 10:42 )

oprava: Omlouvám se, ujely mi nervy, bylo to naposledy, už nikdy kavárna nebude klonovat, píšu to za všechny a děkuji vám za pochopení

tigruska ( 4. dubna 2014 10:25 )

My to nebyli, alespoň já určitě ne, za takovou ztrátu času bys mi nestála, ale to ty sama dobře víš

mememumu ( 4. dubna 2014 10:05 )

Vraždících magorů je stále plus mínus stejně, nové kriminalistické metody pouze dále zvyšují objasněnost na straně jedné a média rozšiřují informovanost chudáčků vyděšených oveček na straně druhé. Zrovna v tomhle bych hnání se světa do záhuby neviděl.

alexandravelka ( 4. dubna 2014 10:02 )

To je fakt,ale i tak. Stejne ten svet se zene do zahuby. Nestacim se divit,co se uz deje.

mememumu ( 4. dubna 2014 09:47 )

"Ono by si to kazdy rozmyslel,zda vrazdit,nebo ne" - ale houbeles, nikdo si nic nerozmyslí. Vrazi počítají s tím, že je nechytí.

Zobrazit celou diskusi