Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kolega Kramného z automobilky: Petr to s elektřinou uměl!

Autor: lvi - 
10. března 2014
14:45

Slaboproudař se silnou náturou? Petr Kramný (36) usmrtil svou dceru Klárku (†8) a manželku Moniku (†36) elektrickým proudem. To je vyšetřovací verze, s kterou nyní policie pracuje. Nepřímo ji podpořil i Petrův kolega z nošovické automobilky.

Podle Petrova kolegy a kamaráda, který si nepřál být jmenován, ale jehož totožnost redakce zná, přicházel Petr s elektrikou, potažmo s elektroinstalací v celém závodu každý den běžně do styku. "Byl taková holka pro všechno, údržbář. když někde něco vypadlo nebo bylo potřeba natáhnout světlo či zkontrolovat přívod elektriky, naklusal právě on, respektive údržba. Byla to jedna z náplní jeho každodenní práce," uvedl jeho kolega.

Ostatně už samo vzdělání Petra Kramného značně souvisí s jeho povoláním, podle kolegy byl vyučený strojař. Určitě měl tedy od útlého mládí značné zkušenosti s prací s elektřinou, potažmo manipulací se slaboproudem.

I náborový inzerát na obdobnou pozici v údržbě do nošovické automobilky z loňského léta hlásá: Požadujeme vzdělání elektrotechnického zaměření nebo středoškolské vzdělání s odpovídající praxí v rámci údržby.

Pořád mu věří...

Podle Petrova kolegy ale nelze na základě výše zmíněných skutečností říci, že je Petr Kramný vrahem. "Nevím, s čím pracuje policie, ale zase bych z něj nedělal MacGyvera. Pořád mu věřím," uzavřel.

 

 

prvosienka ( 9. března 2015 01:57 )

prvosienka ( 9. března 2015 01:56 )

už je marec,vyšetrovanie je u konca...v apríli sud..nič podstatnejšie na neho nemaju...oslobodí sa

steelheart ( 15. března 2014 21:04 )

to e Blesk tak připos...ej nebo snad nějaký příkaz shora? kdo se bojí názorů lidí na politiku??

steelheart ( 15. března 2014 21:02 )

proč u žádnýho článku o Ukrajině není otevřená diskuze???

armenia ( 15. března 2014 20:58 )

To není argument,že to uměl s elektřinou,ostatní taky umí řídit auto a nenajíždí na chodce na chodníku,ten Blesk už neví co by vytáhl za píčovinu.Stupidní bulvárek a trapná Kramnokauza.

Zobrazit celou diskusi